683

Yetkin
Makaleler
3
Ankara Altındağ'da köpek katliamı var. Cumhurbaşkanı bizlere merhametten bahsetmeyin diyor ama onun merhameti nerede acaba çok merak ettim. Buyurun sizlere Ankara Altındağ'dan görüntüler.

IMG_20240810_101024.webp

IMG_20240810_101826.webp

Yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler. Ölünce de can çekişe çekişe versinler son nefeslerini. Ruhlarını teslim etmeden önce gözlerinin önüne gelen son görüntü bu canlara yaptıkları zulüm olsun.

Gidip gömüldükleri yerden çıkarıp kurumun kapısının önüne ölü köpek dökmek hangi akla sığıyor inanın bilmiyorum. Haberleri inceledim, gözaltılar falan yapılmış. Eğer azıcık samimiyet varsa ortada yasal sürecin takipçisi olurlar.

Son düzenleme:
Offf bıktık şunların küfürlerinden beddualarından kime çekmişlerse artık. Yapılması gereken yapılmış başka nasıl çözülecek bu it sorunu bir söyleseniz? Ülke nüfusuna ulaşmış bu hayvanları barınağa mı kapatacaksın? Daha fazla çocuk kurban ederek bu sorunu çözemezsiniz tek çözüm budur.

Ankara'dayım artık protesto falan ne olursa katılacağız. Bol bol paylaşım yapın sizler de, bu ve niceleri; neye yol açtıklarını görsünler.

Anlamıyorum sizi hiç mi kovalamıyorlar? Bir beni mi köpekler çizgifilmden fırlamış et olarak mı görüyorlar?