Görüntüler Ankara Sincan'dan. Ankara'da Martı Tag sürücüsü, taksi çetesi tarafından tehdit ve taciz edildi. Videoda taksici başta müşteri olarak biniyor, müşteri olarak bindikten sonra Martı Tag sürücüsünün durmasını talep ediyor. Durmayınca da sürücüyü tehdit ediyor ve taksici arkadaşlarına aracın önünü kesmesi için talimat veriyor, 20 yaşındaki çocuğu tehdit ettikleri yetmiyor gibi zorla alıkoyuyorlar ve bu işi burada yaptırmayacaklarını belirtiyor. Bunlara denetim ve düzen şart. Taksiciler, piyasadaki tekelliğini korumaya çalışıyor. İstiyorlar ki başka rakip olmasın. Martı Tag ve benzeri uygulamalar, Türkiye'de yasal olmalıdır. İsteyen istediğine biner böylelikle ve rakibin olması da kullanıcı adına her zaman olumlu olur.
Detaylar
Kim cevapladı?Devlet yatıyor.
Görüntüler Ankara Sincan'dan. Ankara'da Martı Tag sürücüsü, taksi çetesi tarafından tehdit ve taciz edildi. Videoda taksici başta müşteri olarak biniyor, müşteri olarak bindikten sonra Martı Tag sürücüsünün durmasını talep ediyor. Durmayınca da sürücüyü tehdit ediyor ve taksici arkadaşlarına aracın önünü kesmesi için talimat veriyor, 20 yaşındaki çocuğu tehdit ettikleri yetmiyor gibi zorla alıkoyuyorlar ve bu işi burada yaptırmayacaklarını belirtiyor. Bunlara denetim ve düzen şart. Taksiciler, piyasadaki tekelliğini korumaya çalışıyor. İstiyorlar ki başka rakip olmasın. Martı Tag ve benzeri uygulamalar, Türkiye'de yasal olmalıdır. İsteyen istediğine biner böylelikle ve rakibin olması da kullanıcı adına her zaman olumlu olur.
Yazik yemin ediyorum. Tek sorumlusu malum durum.
Malum kişi, malum parti*
Taksicilerin bu tutumlarını gördükçe Martı Tag kullanma isteğim artıyor. Hiç kullanmadım, nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama bundan sonra kullanacağım. Hadi bakalım. Yazık günah şu çocuğa yaşattığınız korku ya.
Sincan normaldir düzgün insan bulmak zor.
OsakaKobe2009
Uzman
Görüntüler Ankara Sincan'dan. Ankara'da martı tag sürücüsü, taksi çetesi tarafından tehdit ve taciz edildi. Videoda taksici başta müşteri olarak biniyor, müşteri olarak bindikten sonra martı tag sürücüsünün durmasını talep ediyor. Durmayınca da sürücüyü tehdit ediyor ve taksici arkadaşlarına aracın önünü kesmesi için talimat veriyor, 20 yaşındaki çocuğu tehdit ettikleri yetmiyor gibi zorla alıkoyuyorlar ve bu işi burada yaptırmayacaklarını belirtiyor. Bunlara denetim ve düzen şart. Taksiciler, piyasadaki tekelliğini korumaya çalışıyor. İstiyorlar ki başka rakip olmasın. Martı tag ve benzeri uygulamalar, Türkiye'de yasal olmalıdır. İsteyen istediğine biner böylelikle ve rakibin olması da kullanıcı adına her zaman olumlu olur.
Ülkenin taksicisi bile çeteleşmiş. Trajikomik bir durum açıkçası