d0m 84 Uzman Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 996 Çözümler 11 Beğeniler 894 Yer Ankara 3 Temmuz 2026 #31 Unlishimaide dedi: Otobüs sevdan var dedikten sonra okumadım; dolmuşlar öğrenciyim diyince bazen almıyor 40 lira tam parası istiyor. 17.5 tl otobüs nere 40 lira nere anladın mı? Ben bu sohbeti uzatmayacağım. Gelsin arkadaş ,siz yüzünü kara çıkaramazsınız. Genişletmek için tıkla... Evet, size göre yine sadece Ankara'ya özgü olan bir durum, dolmuş ve otobüslerdeki öğrenci tarifesinin fiyat farkı. Tebrik ediyorum.
Unlishimaide dedi: Otobüs sevdan var dedikten sonra okumadım; dolmuşlar öğrenciyim diyince bazen almıyor 40 lira tam parası istiyor. 17.5 tl otobüs nere 40 lira nere anladın mı? Ben bu sohbeti uzatmayacağım. Gelsin arkadaş ,siz yüzünü kara çıkaramazsınız. Genişletmek için tıkla... Evet, size göre yine sadece Ankara'ya özgü olan bir durum, dolmuş ve otobüslerdeki öğrenci tarifesinin fiyat farkı. Tebrik ediyorum.
xBN 84 Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 804 Beğeniler 712 3 Temmuz 2026 #32 XEfe.Bey dedi: Tabii ki okunur, Ankara mis gibi şehir tertemiz havası var. Temmuz ayı olmasına rağmen halen serin. Genişletmek için tıkla... Serin derken? Farklı yerlerde mi yaşıyoruz. Temiz hava ve Ankara şüpheli.
XEfe.Bey dedi: Tabii ki okunur, Ankara mis gibi şehir tertemiz havası var. Temmuz ayı olmasına rağmen halen serin. Genişletmek için tıkla... Serin derken? Farklı yerlerde mi yaşıyoruz. Temiz hava ve Ankara şüpheli.
U Unlishimaide 18 Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 Beğeniler 681 Yer Başkent 3 Temmuz 2026 #33 xBN dedi: Serin derken? Farklı yerlerde mi yaşıyoruz. Temiz hava ve Ankara şüpheli. Genişletmek için tıkla... Ütopya oralar Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2026
xBN dedi: Serin derken? Farklı yerlerde mi yaşıyoruz. Temiz hava ve Ankara şüpheli. Genişletmek için tıkla... Ütopya oralar
Nikki Freeman 84 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 844 Yer California 6 Temmuz 2026 #34 Tabii ki okunur.