Another tarzı anime önerisi

Helox

Üstün
Yer
Forge of Creation
Birkaç gün önce Another adındaki animeyi bitirdim ve beğendim, o tarzda korku ve gerilim veren anime varsa önerir misiniz? Plot Twist de olursa iyi olur.

İstediğin tarzdan belki farklı olabilir, belki de izlemiş de olabilirsin ama heyecan ve aksiyon olarak Attack on Titan öneririm. En yüksek puanlı animelerden biri hatta en yüksek puanlı anime dizisi diyebiliriz.

Birkaç gün önce another adındaki animeyi bitirdim ve beğendim, o tarzda korku ve gerilim veren anime varsa önerir misiniz? Plot twist de olursa iyi olur.

Yandere yanını sevdiyseniz mirai nikki önerebilirim. Ama gizem konusunda shiki ve erased daha iyi seçenekler.

Haibane renmei ve mirai nikki animeleri güzeldir. Bu arada another animesinin mangasını da oku. Animede bulunmayan detaylar var.

Yandere yanını sevdiyseniz mirai nikki önerebilirim. Ama gizem konusunda shiki ve erased daha iyi seçenekler.

Haibane renmei ve mirai nikki animeleri güzeldir. Bu arada another animesinin mangasını da oku. Animede bulunmayan detaylar var.

Mirai nikki izlemiştim de pek beğenmemiştim. Haibane Renmei'ye bakacağım, mangayı da üşenmezsem okurum.

Geri
Yukarı Alt