Rehber AOC AGON 24G42E alınır mı?

Hocam fazeon x24f200 diye bi monitör buldum hiç duymadığım bir marka ama itopyada yorumlarda çok beğenilmiş özellikleride fiyatına göre baya iyi siz ne düşünüyorsunuz bu monitör hakkinda

Hocam fazeon X24F200 diye bir monitör buldum hiç duymadığım bir marka ama İtopya'da yorumlarda çok beğenilmiş özellikleride fiyatına göre bayağı iyi siz ne düşünüyorsunuz bu monitör hakkinda.

sRGB renk gamutu iyi ama, DCI-P3 ve Adobe RGB renk gamutu düşük çıkmış.
Parlaklık olarak iyi.
Tepki süresi ortalama.
Kontrast ölçülmemiş. Bence bu çok önemli çünkü görüntü kalitesine çok fazla etki ediyor. AOC renk gamutunda daha iyi çıkıyor. Parlaklık olarak fazeon daha iyi çıkmış. Kontrast olarak AOC çok iyiydi ama, fazeonla alakalı bilgi yok. Sırf parlaklık için fazeon almazdım.

Hocam sanirsam kararımı verdim MSI 274f 27 inç alacağım aocla aynı para gtg 1ms tepki süresi varmis özellikleri aoc 24g42e çok yazin sadece gördüğüm kadarıyla hdr ready var bunda aoctada hdr10 var ztn dediğiniz gibi bu fiyat aralığında hdr performansi beklememek lazim

Kağıt üstünde yazan veriler gerçekleri göstermez. Markaların yaptığı ayak oyunlarından ibarettir. Ben bile bile lades yapacağım derseniz alabilirsiniz. Para verecek olan ben değilim neticede.

Kağıt üstünde yazan veriler gerçekleri göstermez. Markaların yaptığı ayak oyunlarından ibarettir. Ben bile bile lades yapacağım derseniz alabilirsiniz. Para verecek olan ben değilim neticede.
MSI iyi marka hocam bi dümenmi yapıyorlar diyorsunuz

MSI iyi marka hocam bir dümenmi yapıyorlar diyorsunuz.

MSI iyi markada MSI'ın da kötü monitörleri var. Bu markaya özel değil. MSI, ASUS, LG, Samsung, Lenovo, AOC vs fark etmez. Hepsinin iyi/kötü monitörleri var. Kağıtüstü verilere göre tercih yaparsan hüsranla sonuçlanabilir. Veya aynı paraya daha iyisi varken daha kötüsünü almış olursun.

Ben giriş seviyede MAG256F hariç iyi bir MSI monitör görmedim. 244F e2, G244F, G255pf e2, G255F ve G275qf gibi modeller kötü mesela. G274qpx, 256F, MAG 274pfw, MAG 274qrfw ve MSI MAG 274qrf qd E2 iyi mesela.

Peki hocam siz ne
Beynim yandı hocam saolun

Peki hocam siz ne.

Beynim yandı hocam sağ olun.

MSI bir monitörüne hkc panel kullanıyor diğerine boe panel kullanıyor. İkisinde de hemen hemen aynı özellikler yazıyor. İncelemede boe tokatlayıp geçerken hkc düşük renk gamutu, kontrast ve parlaklık çıkıyor. MSI'ın modelleri diğer markalardan daha sıkıntılı. Belirli bir standartları yok. Bir monitörü çok iyiyken diğeri çok kötü olabiliyor. Diğer markalarda buna benzer ama, MSI da daha fazla dikkat edilmesi lazım. Özellikle MSI'ın ucuz ürünlerini beğenmiyorum. Mesela ekran kartında da aynı şeyden müzdaripler. Ventus serisi globalde yaşattığı sorunlar ve malzeme kalitesi gibi nedenlerden dolayı çok fazla gömülürken Suprim ve Gaming X Trio gibi modeller çok övülüyor. Bazen Gaming X Trio serisinde bile falsoları olabiliyor.

Bence güvenli liman AOC 24G42e veya R25F-30 alın.

Haklısınız hocam ips panel istediğimden dolayı r25i 30 alacağım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…