Selamlar,
Merhaba, bugün uzun zamandır almayı düşündüğüm ve Apple ekosistemime girmesi gereken ana cihazımı sizlere hem tanıtıp hem de incelemesini yapacağım.
Başlayalım.
Cihaz iPhone 15'e bağlandı ve Apple Music üzerinden M boy silikonla, yüksek çözünürlüklü kayıpsız olarak test edildi.
Ürün fotoğrafları:
Ses kalitesi: 7/10
Genel olarak bassları arttırdık deseler bile basslarda acayip bir vuruş hissedemedim. Genel anlamda çok fazla çalgılı müzik dinliyorsanız ve detay istiyorsanız tatmin edebilir. Benim gibi bangır bangır bass severleri...
Ocak ayında satın almış olduğum AirPods Pro 3 ile 5 ay geçirdim, incelemesinin üstüne uzun kullanım testi yayınlıyorum, cihaz ne halde, ne güncellemeler ve iyileştirmeler geldi, neyi mutlu neyi mutsuz etti hepsini öğreneceksiniz.
Cihazı aldığım 2. gün buraya incelemesini yazdım, hatırladığım kadarıyla 8B25 sürümünde bana ulaştı, telefona bağladığım an 8B28'e güncellendi ve türlü türlü güncellemeler geldi.
Learn about changes and features included in the firmware updates for your AirPods.
Kullandığım cihaz iPhone 15, iOS 27.0 yüklü. AirPods Pro 3, 9A292e sürümüne sahip, yani beta sürüm.
Kulaklığın menüsü değişti öncelikle, iOS 27'den kaynaklı, 26'da böyle değildi.
Cihazın ses kalitesi ilk aldığıma göre çok çok değişti, en başlarda çok keskin tiz notalarından dolayı cihazı kullanamazdım yüksek seslerde, artık öyle bir sorunum bulunmuyor, bass notaları biraz arttırılmış ve tiz notaları daha da yumuşatılmış halde.
Cihazın aktif gürültü engellemesi hakkında zaten bir şey diyemeyeceğim, o konuda bir geliştirme hissedemedim, geliştirme varsa da bilmiyorum hala çok iyi.
Şeffaf mod konusunda ilkine göre biraz daha iyi fakat hala biraz yapay, Pro 2'nin şeffaf modunu yakalayamamışlar bence.
Pil konusunda hala ilk günkü gibi, en az 3 saat müzik dinlerim günlük, hepsini de Pro 3 ile dinledim ve hala batarya konusunda taş gibi.
Kulaklığın silikonları yumuşadı, ilk günlü sertliğe sahip değiller ve kulaklığın nabız ölçen sensörün alt tarafı matlaşmaya başladı tak çıkar yapa yapa, çoğu kişi için önemsizdir zaten görünmüyor kulağa takınca.
Kulaklığa WWDC26 lansmanından sonra 9A292e sürümü ile ekolayzır ayarı geldi, çok şükür. Artık istediğiniz ses profiline kulaklığı ayarlayabiliyorsunuz fakat 3 bantlı şekilde ayarlayabiliyorsunuz, daha ayrıntılı ayarlanmasını isterdim. Apple keşke bir şeyi doğru düzgün getirse.
Ekolayzır profili ayarlayamazsanız erişebilirlik menüsünden kulaklık kolaylıkları kısmından kulaklarınıza ses testi yapabilirsiniz, kulaklık size 2 tane ses sunuyor istediğiniz ses profilinizi seçebilirsiniz.
Kulaklıkla alakalı batarya göstergesi konusunda problem yaşıyorum ara sıra, telefonda 51, tablette 51 gözüken pil seviyesi şarja takınca 23'e düşüyor, yani bu sürekli değil ama rastgele zamanlarda fake atıyor diyebilirim batarya göstergesinin.
Kulaklığın ses profiline ilk incelememde 7 vermiştim, bunda 8.5'e yükseltebilirim. Mikrofon konusunda geliştirme yok, süngerleri yumuşadığı için daha konforlu, konforu 7.5'a çekebilirim.
Cihazı ESR hybrid magnetic kılıf ile kullanıyorum, kesinlikle öneririm.
AirPods Pro 3 (2025) Orbit Hybrid Manyetik HaloLock MagSafe Kılıf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
*İş birliği yoktur.
Okuduğunuz için teşekkürler, sorularınız varsa cevaplayabilirim.