11 pro serisi sorunsuz 13 ve 14 serisinde çok şikayetler var.Android tarafına benzemeyi ben AB yüzünden olduğunu düşünüyorum, zaten AB yüzünden son zamanlarda oldukça dava ve ceza ile de karşılaştılar. Sonlarını bende aydınlık bulmuyorum.
Aslında iOS 15'te oldukça stabil ve iyi bir iOS sürümüydü ancak iOS 16'dan sonra gerçekten bozulmalar başladı, iPhone 14 Pro'nun hakkı yendi bence iOS 16'da, çünkü cihazın tam performansını hiçbir zaman göremedik. Şu anda iPhone 14 Pro kullanıcıları bile cihaz yavaşlamaya başladı diyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Onlar bile anladı Apple'ın ne kadar kötü bir yola gittiğini. Ve buna da ortak olmamak amacıyla yapılacak en iyi şeyi yaptılar bence.Evet birçok çalışan Apple'dan ayrıldı ve kendi şirketlerini kurdular. Ayrılan çalışanlarında çoğu Apple'da yüksek kademelerde ve önemli işlerde çalışan kişilerdi.
Düzelmez çünkü yıllar boyu deneyimlediğim görüşlerimle iOS çalışmasa bile Apple kullanıcıları bu güncellemeleri onaylayacak seviyede kabul edici bir bakış açısındalar. Eleştiri yapılmayan şey de düzelmez.
Apple kendini düzeltmeli. Fan boyluk dışında artık biraz tepki gösterilmesi gerekir. Telefonlar güçleniyor yazılım konusunda sorunlar doğurmaya başladılar. iPhone 15 Pro aldım 2 tane, Type-C alanı iki telefonda da gelip gidiyordu sonra güncellemeyle düzeldi. Bir güncellemeyle iPhone 15 Pro'nun bir tanesi çöktü tekrar güncelleme yapamadım ve Mac cihaz üzerinden sıfırlamam gerekti. Yurt dışında yaşadığım için Türkiye'deki bankaları aktif etmem aylarımı aldı çünkü Türk numarasını aramaları gerekiyordu ve Vodafone'da Wi-Fi ile arama uzun süredir sorunluydu daha dün aktif edebildim bankayı kredi kartı borçlarını faiziyle ödemek zorunda kaldım. Garip garip olaylar oluyor.
Apple yazılım ve güncellemeleri artık bir an önce düzene çekmek zorundadır.
Evet Avrupa Birliği Apple'ı boğmaya başladı. Android gibi uygulamaların dışarıdan yüklenmesini istiyorlar (APK gibi). Bu da Apple ekosistemine çok fazla zarar vereceğini ben düşünüyorum. Apple'ın yıllardır kapalı kutu sistemi artık devre dışı kalacak.
Apple yazılım ve güncellemeleri artık bir an önce düzene çekmek zorundadır.
Evet Avrupa Birliği Apple'ı boğmaya başladı. Android gibi uygulamaların dışarıdan yüklenmesini istiyorlar (APK gibi). Bu da Apple ekosistemine çok fazla zarar vereceğini ben düşünüyorum. Apple'ın yıllardır kapalı kutu sistemi artık devre dışı kalacak.
HDDKullanıyorum
Üstün
Çoğu Apple kullanıcı fanboy olduğu için bunları takmayacak ve Apple bilinçsiz insanlar üzerinden para kazanmaya devam edecek gittikçe de Apple'in bu konuda özverisi iyice azalacak ve iOS kullanılamaz hale kadar gelecek.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-