Apple tarihindeki kara leke ''Apple Bandai Pippin''

Başarısızlıkla sonuçlansa da o dönemde bile yapılan tasarımın güzelliğine bakar mısın? GamePad harika duruyor bence. 1994 yılında bunu yapabilmekten bahsediyoruz.
Reis bu fanboyluğun suyu çıktı gözünü seveyim. Hadi fanboysun okey. Bari suyunu çıkarma. Dozunda bırak.

Gerçekten beğendiğim için söyledim ya. Cidden güzel GamePad olmamış mı? Fanboyluğumu eleştirmek yerine siz de biraz objektif olsanız keşke.
Hocam bence de güzel olmuş ama siz ekstra bir tepki vermişsiniz gibi anlaşılmış olabilir. Tasarım sonuçta, herkese hitap etmiyor ama dediğim gibi gamepad benim de oldukça hoşuma gitti.

Hocam bence de güzel olmuş ama siz ekstra bir tepki vermişsiniz gibi anlaşılmış olabilir. Tasarım sonuçta, herkese hitap etmiyor ama dediğim gibi gamepad benim de oldukça hoşuma gitti.
Evet bazen fanboyluğum dikkat çekici seviyede olabiliyor, yarattığım imajın farkındayım ama her söylediğim direkt tepkisel bir dürtüyle okunuyor bu sefer de.

Gerçekten beğendiğim için söyledim ya. Cidden güzel GamePad olmamış mı? Fanboyluğumu eleştirmek yerine siz de biraz objektif olsanız keşke.
Bu tepkim konuyla ilgili yorumunuzdan fazla genelde yaptığınız yorumlarla ilgiliydi. Gamepad tasarımı fütüristik duruyor. Günümüzün Cybertruck'ına benziyor. Tabi işlevselliği sorgulanır.

Apple sasirtmadi.

Başarısızlıkla sonuçlansa da o dönemde bile yapılan tasarımın güzelliğine bakar mısın? GamePad harika duruyor bence. 1994 yılında bunu yapabilmekten bahsediyoruz.

30 sene gecmis be hoca, birak basarisiz olsun ne olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple sasirtmadi.

30 sene gecmis be hoca, birak basarisiz olsun ne olacak?
Bir şey demedim zaten. Her büyük markanın bu noktalara gelene kadar bir sürü başarısızlık hikayesi var arkaplanda.

Şaşırtmadı derken şu an hala başarısız olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…