Bu tamamen beklentinize bağlı konsol oyunculuğu genel anlamda şahsen benim tercih ettiğim bir yol oyun oynamayı daha rahat ve daha tembel kılıyor (belli bir kare hızı, donanımınıza göre ayarları optimize etmenize gerek yok, oyunun çalışmaması durumunda herhangi bir fix arama sorunu yok, optimize sürücü bekleme zahmeti yok), şahsen Xbox 360'la başlamıştım şuan CECHE seri kırık bir PS3 (PS2 oyunlarını da oynatıyorum sebebi bu seriyi niye belirttim derseniz) ve Xbox One sahibiyim evet en doğru veya yeni sistemler değiller ancak arada oyun oynayan birisi olarak işimi görüyor Xbox One'ı da yakın zamanda Series X'le değiştireceğim gibi görünüyor haziranı bekliyorum bakalım. Önerim eğer merakınız varsa denemek istiyorsanız gidin şansınızı Xbox 360'la deneyin en az para harcayarak (2500-3500 aralığında bulunur, kırık alın masrafınız olmaz) denenebilecek düzgün konsol kendileridir (7. nesil düşük grafikler ve çözünürlükle de olsa GTA V gibi birçok sevilen oyunu oynatacaktır, biraz daha para harcarım derseniz PS exclusive seriler için PS3 veya daha yeni nesil konsol olsun derseniz Xbox One edinebilirsiniz Xbox One'ın avantajı Xbox Live hizmetinin oyunları olacaktır).