Kırmaya korkuyorum, çok becerikli biri değilimdir böyle işlerde, bir adımı yanlış yapıp konsolu kitlemek istemiyorum. Oyun satın almak da istemiyorum, sonuç olarak 15 yıllık cihaz.
Softmod olduğu için yani tamamen yazılımsal bir işlem yaptığın için, adımları harfiyen uyguladığın sürece korkacak hiçbir şey yok.

Dün ki konuda Xbox konusunda cevap vermiştin Xbox'um kardeşim yanlışlıkla yere attı ve kırıldı ağlıyorum şu an :(
pepesadge.png
pepesadge.png
pepesadge.png

Siz konuyu konsol dilenmek için mi yoksa fikir almak için mi açtınız? İkinci el ucuza bulursunuz bir tane Series S.

Konuyu raporladım, umarım kaldırılır. Böyle konsol dilenmek olmuyor. Modlar umarım konu onaylarken daha dikkat ederler, bu durumlara geçit vermezler.

Ha, buradan parasını vermeden sana bir tırnak makası bile çıkmaz. Konu sahibi, paran varsa git ikinci elde konsollar dolu. Öyle kimseden konsol dilenerek bir yere varamazsın.

Konuyu raporladım, umarım kaldırılır. Böyle konsol dilenmek olmuyor. Modlar umarım konu onaylarken daha dikkat ederler, bu durumlara geçit vermezler.

Ha, buradan parasını vermeden sana bir tırnak makası bile çıkmaz. Konu sahibi, paran varsa git ikinci elde konsollar dolu. Öyle kimseden konsol dilenerek bir yere varamazsın.

Şakasına demiştim de ne oluyor ki abartmana gerek yoktu drama yapma lütfen?

Fark edersen emoji attım senin cahilliğin ne yapalım.

Hocam konu içinde insanlardan konsol isteyeceğine, forumda ikinci el bölümden alıcı olarak konu açsan? Daha kolay bulursun.

Nerede ben göremedim de?

PS2 vardı, yazlıkta çalınmış... Giden güzeller güzeli crash serisi, tüm oyunları bitirmiştim.
PS3 var şu an slim kasa. Fifa-Pes 10'dan itibaren tüm oyunları var. Ayrıyeten Infamous serisi de mevcut.

Şakasına demiştim de ne oluyor ki abartmana gerek yoktu drama yapma lütfen?

Ben mi drama yapıyorum? Gerçekten mi, inanılmazsın.

Hediye edebilecek var mı aranızda?

Konudaki 5 mesajından üçünde insanlardan ücretsiz olarak konsol istemişsin. Birisinde de satın almayı teklif etmişsin. Söyle bana, ne düşünmeliydim? Bu söylediklerin samimiyetsiz geldi.

Fark edersen emoji attım senin cahilliğin ne yapalım.

Trollük yapacaksan kategorisi burası değil.