Makaleler
1
Veril ön siparişe açılan Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü "Apple Vision Pro" satışa çıktığı günden bu yana istenilen satış oranlarına ulaşamadı. Apple'ın hedefi 500.000 adet satış rakamının yarısını bile karşılamayan "Apple Vision Pro" 2024'ün çeyreğinde 100.000 adet bile satamadı. International Data Corporation toplanan verilere göre ilerleyen günlerde satışlarının %75 oranında düşeceğini açıkladı.

4810eed0c0461918730770216ff704278c30f739.webp

Apple daha önce yaptığı açıklamada Vision Pro satışlarından memnun olmadıklarını, bu sebeple Pro cihazın ikinci versiyonunu iptal ettiklerini açıklamıştı. Apple şimdi Cihazın daha uygun bir fiyatlı sürümü üzerine çalışıyor.

Kaynak:Apple Vision Pro tipped for weak sales in 2024

Kaynak:Apple Vision Pro satışlarının düşmesi bekleniyor: Peki neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani iyi bir cihaz bence ben hala sunduğu inovatif fikirleri ve kullanım amaçlarını çok takdir ediyorum ama 2500 dolar ve o ağırlıkla tutmayacağı belliydi.

Ayrıca Apple'ın bazen net geri zekalı olduğuna inanıyorum ben de, yanında kocaman batarya veriyorlar ağır ama kapasitesi 3000 küsür mAh, daha hafif powerbanklere bile 10K mAh koyabilirken bu Apple ne deniyor acaba?

Zamanının ötesinde başka bir Apple cihazı. Apple 100 yılda bir aklına eserse böyle dahice bir şey yapıyor sonra satamıyor.

İleride yaygınlaşırsa ve sokakta bile herkesin yüzünde bunu görürsek aklı başında bir tane herhangi bir insan kalmayacak.