S23 FE karşısında iPhone XR alan var hocam. Millet elmalı bir şeye takıntılı. Bu genel olarak dünyada böyle.@1151, bir de insanımızda gereksiz marka takıntısı var cidden. IPhone'un da kötü cihazları var. Örneğin iPhone X. Kronik sorunlu. Pil ve ısınma sorunu var. İlk çıktığı zamanlar aşırı popülerdi.
Detaylar
Kim cevapladı?iPhone 14 Pro'dan 15 Pro Max'e gecemeyince aglayan vardi ya, populer kültür kolesi deyince de kızıyorlar.@1151, sırf o elmayla story atabilmek için de alan var.
Beyazıt 4
Üstün
Ben F/P olarak Samsung diyorum, Apple Pro veya Pro Max olmadığı sürece alınmaz. Gereksiz bir fiyatlandırma politikası bulunuyor.
Her telefonu öyle. SE serisi alınabilir düzeyde bence.Ben F/P olarak Samsung diyorum, Apple Pro veya Pro Max olmadığı sürece alınmaz. Gereksiz bir fiyatlandırma politikası bulunuyor.
Beyazıt 4
Üstün
iPhone SE mi hocam? Ben iPhone SE'nin pahalı olduğunu ve fiyatını haketmediğini düşünüyorum. Onun yerine OnePlus Nord 3 5G alırım daha iyi.Her telefonu öyle. SE serisi alınabilir düzeyde bence.
Her açıdan Android almak daha iyi zaten. iPhone alinacaksa dusuk butcede iPhone SE alinabilir. Dusuk bütçe dedigimiz de 21k, o fiyata cok daha iyi Android'ler alinir.iPhone SE mi hocam? Ben iPhone SE'nin pahalı olduğunu ve fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Onun yerine OnePlus nord 3 5G alırım daha iyi.
- Makaleler
- 1
Benim için donanım ve fiyat dengesi önemli, tercihim Samsung.
Samsung'cuyuz hocam, ille de Samsung olacak. F/P olarak, yazılım özgürlüğü olarak (pek değil ama iPhone'dan iyi), işletim sistemi olarak (OneUI kastediyorum) ve ekran kalitesi olarak kesinlikle Samsung derim. Daha sayarım ama uyuyorum şu an