Merhaba, geçtiğimiz günlerde Hub destekli Aqara G3 Kamera satın aldım. Ürünün kurulumunu yaptım, fakat ben evdeyken tüm bildirimleri devre dışı bıraksın ( kamera yine çalışsın ) evden ayrıldığımda ise tüm güvenlik aktif hale gelsin istiyorum. Bunun için Geofencing modu var mış sanırım onu açtım, fakat evdeyken de kamera birisini gördüğünde alarm çalıyor ve bildirim gönderiyor. Ürünü doğru şekilde nasıl ayarlayabilirim?

Merhaba, geçtiğimiz günlerde Hub destekli Aqara G3 Kamera satın aldım. Ürünün kurulumunu yaptım, fakat ben evdeyken tüm bildirimleri devre dışı bıraksın ( kamera yine çalışsın ) evden ayrıldığımda ise tüm güvenlik aktif hale gelsin istiyorum. Bunun için Geofencing modu var mış sanırım onu açtım, fakat evdeyken de kamera birisini gördüğünde alarm çalıyor ve bildirim gönderiyor. Ürünü doğru şekilde nasıl ayarlayabilirim?
Aqara G3 Akıllı Kamera için istediğiniz ayarları yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

1. Aqara Uygulamasını Açın:
- Telefonunuzda Aqara uygulamasını açın ve giriş yapın.

2. Aqara G3 Kamerasına Git:
- Uygulama ana ekranında, Aqara G3 kameranızı bulup üzerine tıklayın.

3. Kamera Ayarlarına Gidin:
- Kameranın kontrol panelinde, dişli simgesi veya "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.

4. Geofencing Modunu Kontrol Edin:
- "Geofencing" seçeneğini bulun ve açtığınızdan emin olun. Ev konumunuzu doğru girdiğinizden emin olun.

5. Alarm ve Bildirim Ayarlarını Düzenleyin:
- "Alarm Ayarları" veya "Bildirime İzin Ver" seçeneklerini bulun.
- Evdeyken bildirimleri devre dışı bırakmak için, "Evde" modunda bildirim ayarlarını kapatın (örneğin, hareket algılama bildirimlerini kapatın).
- "Evden Çıkış" moduna girdiğinizde ise bildirimleri ve alarmları aktif olacak şekilde ayarlayın.

6. Uygulamayı Test Edin:
- Ayarları kaydettikten sonra uygulamadan çıkın ve evdeyken konumunuzu kontrol edin. Kamera evdeyken hareket algıladığında bildirim göndermemelidir.
- Evden ayrıldığınızda ise bildirimlerin ve alarmların aktif hale gelip gelmediğini kontrol edin.

7. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Uygulamanızın ve kameranızın güncel olduğundan emin olun. Gerekirse güncellemeleri kontrol edin ve yükleyin.

Bu adımları izlemenize rağmen sorun devam ederse, detayları belirtmek için Anıl BOZLAĞAN ile iletişime geçmenizi öneririm.