mr.esat
Üstün
Evet getiriyor.Assetto Corsa'nın veya iRacing'in, Gran Turismo'dan daha gerçekçi dinamiklere sahip olması Gran Turismoyu simcade bir oyun haline getirmiyor.
Gamepad'le bir oyunu bu kadar rahat ve eksiksiz oynayabiliyorsan basbaya simcadedir. Ki orayı geç, direksiyon tepkileri ve tüm movementler o
Sana asıl bombayı patlatayım, F1 oyunları da simcade.
Daha 2. saniyedeki dönüş bile bomba gibi patlıyor, alakası yok kral oyunun simülasyonla. Google'a girip what is the GT's category dersen o iş olmaz.
GT4, GT5, GT6, GT7.. Hiçbirisi iddia etse de tam anlamıyla simülasyon deneyimi olmaya çalışmıyor. Evrendeki en iyi araba oyunu, ama simülasyon oyunu değil. Bir oyuna simülasyon oyunu değil diyor olmam onu beğenmediğim anlamına gelmiyor, bunu nereden çıkardın onu anlamadım.
En başında yaptığın hata bu oyunu iRacing'in yanına aynı kategori diye koyabiliyor olman. Ve evet, sonuna kadar getirioyr çünkü bunlar her noktada gerçekçi olmaya çalışan oyunlar. Eğer ki bir araba oyunu bir noktada gerçekçi olmaktan uzaklaşıyorsa o oyun simülasyon değildir artık. Neden bu kadar direndiğini anlamadım, istediğin yerden araştır.
Al internetin altını üstünü getirebilen yapay zekanın cevabı. Neye direndiğini ben anlamadım, GT sim falan değil unut onu.
Ha ayrıca yanlı prompt vermişsin Chat GPT'ye, vikiden kontrol ediyor çünkü direkt. Simcade biraz daha kullanıcının değerlendirdiği bir genre. GT sim değil haha.
Real Racing 3 de sim ona bakarsan, vikiden birinin oyuna biçtiği kategorinin, oyunu pazarlayan Sony'nin oyuna biçitği kategorinin 1 gram değeri yok.
Attığım videoyu 10 saniye bile izlemene gerek yok, 919'ün keskin dönüşü bile saçma. Ben çok severim, en sevidğim araba oyunudur GT7 ama sim falan değil.