Arabanız nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1449
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Mümkünse Opel’i ayıralım 16 yıl Opel Corsa 2005 kullandık gerek yol tutuşu gerek performansıyla PSA arabalarının içinden geçer.
Bahsettiğim konu dış görünüş ve kasa üzerine hocam. Stellantis'in altına girdiğinden beridir aynen @5659 hocanın dediği gibi Peugeot'a benzeyen araçlar çıkarıyor. PSA'dayken en azından kendi ruhu vardı araçların.

Ben Opel'in yol tutuşundan aşırı memnunum. İlk 2012 2.0 CDTI 170 HP Insignia kullandım, o da çok iyiydi. Onu satıp BMW almaya gittim, bu sefer de 2017 Insignia alıp geldim. Şu andaki de gayet iyi. Motor biraz daha beygirli olsun isterdim ama, böyle kasaya 136 az kalıyor bana göre.

4-5 ay öncesine kadar E46 320d vardı. Tork manyağı motoru vardı. 3 yıl bindim. Çıtır yüklemiştim. 3 yıl içinde genleşme kabı seviye sensoru, turbo basınç sensoru ve yag sensörü hariç sorun sorun çıkarmadı. Yag sensörü zaten kronik gibiydi. Değiştirseniz bile tekrar arızalanıyordu Plakası 34 FDN diye başlıyordu. Fidanım da Fidanım...

Son düzenleme:
Hocam o Insignia daha götürür sizi. Güzel seçim bence. Bende şimdi yeni Tiguan'lara gözümü diktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…