Almandan şaşanın kaşığı kırılsın.
Eskiden ben de böyle diyordum, 1.3 TCe Megane kullandıktan sonra görüşlerim çok büyük oranda değişti. Renault’u ülkemizde alt sınıf görüyorlar ancak motor olarak bu ülkedeki Fiat, Honda, Toyota, Peugeot grubundan aşağı kalır herhangi bir yanı yok, hatta çoğu noktada daha iyi. Dolu pakete sahip olduktan sonra Renault da çoğu şeyi siz sunuyor.

Eskiden ben de böyle diyordum, 1.3 TCe Megane kullandıktan sonra görüşlerim çok büyük oranda değişti. Renault’u ülkemizde alt sınıf görüyorlar ancak motor olarak bu ülkedeki Fiat, Honda, Toyota, Peugeot grubundan aşağı kalır herhangi bir yanı yok, hatta çoğu noktada daha iyi. Dolu pakete sahip olduktan sonra Renault da çoğu şeyi siz sunuyor.
Hocam geçenlerde 2.0 280hp 4Motion Arteon sürdüm. Böyle bir gidiş yok. Tam bir sleeper. Şu an da güncel sleeper olarak galiba Laurin & Klement Superb'ler var. Mükemmel araçlar bence.

Biz de bir tane de E200 Kompressör kırmızı motor 97 model 210 kasa var bir tane koltuğu geri almadan 190 bir kişi rahatlıkla oturtabiliyoruz.
Ön koltuğu bir tık öne ittiğimde aracın arkasına rahatça sığıyorum. Ancak sürerken koltuğu sonuna kadar çekmem lazım yoksa bacağım direksiyonun altına giriyor.

Her ne kadar Chery düşünsem de Toyota'nın motorunu hiçbirine değişmem, Turbo yok - Turbo türbini yok, dolayısıyla sorun yok ;).