2.0 T GSi 260 4x4 Insignia'lar da iyidir. L&K Superb bir tık daha iyi tabi.
Opel, Stellantis'in altına girdikten sonra bitti bence.
2.0 T GSi 260 4x4 Insignia'lar da iyidir. L&K Superb bir tık daha iyi tabi.
O araçlar artık biraz D segmentten E’ye doğru kayıyor, haliyle sundukları şeyler de bambaşka. Renault’da Talisman sürdünüz mü bilmiyorum ama, 4Control’ü bir ara deneyin derim. Müthiş yol tutuyor araç. Gidişinde varlığıyla yokluğu belli olmuyor, o derece. Ben kesinlikle Renault’un bu ülkedeki ortalama araç markalarından daha başarılı olduğu görüşündeyim. Laguna’dan Talisman’a kadar bu böyle oldu. Emin olun 1.6 dCi Icon Paket bir Talisman C200’dür, Accord’dur, Passat’tır, A3’tür, 508’dir bunların hepsinden daha başarılı çıkıyor. Marka algısı çok yanlış bir şey insanlarda.Hocam geçenlerde 2.0 280hp 4Motion Arteon sürdüm. Böyle bir gidiş yok. Tam bir sleeper. Şu an da güncel sleeper olarak galiba Laurin & Klement Superb'ler var. Mükemmel araçlar bence.
Hala gereksiz pahalı ve piyasası düşük. Yol tutuşu süper ama.GSi'lar bi aralar inanılmaz pahalılardı. Hiç deneme fırsatım da olmadı.
2014'te bayiden Tiguan'ı ben çıkardım. Sunroof motoru hariç araba servise gitmedi. Yani araçtan fazla şoförde bitiyor biraz da. Millet DSG'lere gavur malı gibi davranıyor. Sonra aaaa bozuldu diyorlar. Narin şanzımana narin davranırsan mis gibi kullanırsın.Her ne kadar Chery düşünsem de Toyota'nın motorunu hiçbirine değişmem, Turbo yok - Turbo türbini yok, dolayısıyla sorun yok.
Talisman Passattan da iyi C kasadan da. Talisman ile E serisi ve 5 serisi yarışabilir.O araçlar artık biraz D segmentten E’ye doğru kayıyor, haliyle sundukları şeyler de bambaşka. Renault’da Talisman sürdünüz mü bilmiyorum ama, 4Control’ü bir ara deneyin derim. Müthiş yol tutuyor araç. Gidişinde varlığıyla yokluğu belli olmuyor, o derece. Ben kesinlikle Renault’un bu ülkedeki ortalama araç markalarından daha başarılı olduğu görüşündeyim. Laguna’dan Talisman’a kadar bu böyle oldu. Emin olun 1.6 dCi Icon Paket bir Talisman C200’dür, Accord’dur, Passat’tır, A3’tür, 508’dir bunların hepsinden daha başarılı çıkıyor. Marka algısı çok yanlış bir şey insanlarda.
2014'te bayiden Tiguan'ı ben çıkardım. Sunroof motoru hariç araba servise gitmedi. Yani araçtan fazla şoförde bitiyor biraz da. Millet DSG'lere gavur malı gibi davranıyor. Sonra aaaa bozuldu diyorlar. Narin şanzımana narin davranırsan mis gibi kullanırsın.
Talisman Passattan da iyi C kasadan da. Talisman ile E serisi ve 5 serisi yarışabilir.
Katılıyorum. Belki yükseltirim diye beklerken Passat trendine uyup güzelim sedanı station yapacaklarmış sanırım. Ben suyunu çıkarana kadar PSA'nın yaptığından devam artık.Opel, Stellantis'in altına girdikten sonra bitti bence.
Sonuna kadar katılıyorum. Talisman performanstan öte konfor ve yol tutuş aracı, bu ülkede tutulmamış olması Passat’ın Talisman’dan iyi olduğu anlamına gelmiyor. Kaldı ki son 1.3 TCe 160 HP motorların da performansı, ağır kasasına göre gayet iyi. E serisinden yer yer geride kaldığı noktalar olabilir ama D segmentin kralıdır bence Talisman.Talisman Passattan da iyi C kasadan da. Talisman ile E serisi ve 5 serisi yarışabilir.
Mümkünse Opel’i ayıralım 16 yıl Opel Corsa 2005 kullandık gerek yol tutuşu gerek performansıyla PSA arabalarının içinden geçer.Katılıyorum. Belki yükseltirim diye beklerken Passat trendine uyup güzelim sedanı station yapacaklarmış sanırım. Ben suyunu çıkarana kadar PSA'nın yaptığından devam artık.
Mümkünse Opel’i ayıralım 16 yıl Opel Corsa 2005 kullandık gerek yol tutuşu gerek performansıyla PSA arabalarının içinden geçer.