Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
2 aydır 2018 Ford Focus ST Line kullanıyorum, akrabamızdan aldık. Kazası belası yok temiz bir araç. İşe gidip gelirim ayağımı yerden keser falan diye aldım ama hayat standartlarım değişti. Öyle aman aman premium bir araç da değil fakat bir mutlu etti anlatamam. Konu başlığına dönecek olursak, eve gelip garaja park ettikten sonra içinde oturup saatlerce müzik dinlemeye başladım. Hangi müzik sistemi var ona bile bakmadım, anlamam da zaten. Bilgisayarda kulaklık ile ince ince ekolayzır ayarı yaparak dinlediğim müzik bile arabada bir başka güzel geliyor. Kapalı ortam diye mi bilmiyorum. Yeni model araçlarda nasıl böyle bir ambians var anlayamadım. Herkesin altında olması gereken, en basit araç bile müzik dinlemeyi seven birini böyle mutlu ediyorsa, daha üst model araçları tahmin edemiyorum. Eve giresim gelmiyor. Yalnız olmadığımı düşünüyorum, bu durumdan tek ben etkilenmiş olamam. 😸

1734241924895.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede aynı sorun var. Aracın içerisinde oturuyorum, özellikle kapalı otopark da. Şarkı açıyorum o sessizliğin içinde kafa dinliyorum. Ev sessiz mi? Evet. Sadece komşularım biraz salak.