Örnek olarak yazdığınız blogları atabilir misiniz? İncelemek isterim bu işe başlamadan önce. Ve de Türkçe / İngilizce yazsam farklı oluyor mu yoksa yine aynı sonuçları alır mıyım?
Yani okunmana ve etkileşime bağlı. Bizim toplulukta iki hesap açanlar var. Biri TR biri EN diye. Aynı hikayeyi İngilizceye çevirip atıyorlar ve daha çok kazanıyorlar.

Bu benim sayfam:

Ohooo, bu iş saçma işte. Ben belki 20 dolar biriktirip alıp çıkacağım abi. 250 dolar ne yapmışlar öyle.
Neresi saçma? Sen bu işe sadece dönemlik part time iş olarak bakıyorsan zaten yanlış yerdesin. 250 dolar da dediğin nedir? Ben 6 günde 18.88 USD biriktirdim. İçeriklerin kaliteli ise zaten kazanıyorsun.
Ayrıca 250 dolar olarak düşünme. Adamlar TL'nin hesabını yapmıyor. Onlar için 250 dolar 250 TL gibi bir şey.

Yani okunmana ve etkileşime bağlı. Bizim toplulukta iki hesap açanlar var. Biri TR biri EN diye. Aynı hikayeyi İngilizceye çevirip atıyorlar ve daha çok kazanıyorlar.

Bu benim sayfam:
TC falan istiyor mu?

Bu benim sayfam:
1709053347217.webp

Ve ayrıca bunu İngilizce olarak mı sağlamamız gerek?

Evet. Payoneer ile ABD merkezli USD hesabınız açmanız gerekecek.

Ve ayrıca bunu İngilizce olarak mı sağlamamız gerek?
Benim dediğim topluluk Türkçe Yayın değil bu arada. Türkiye Yayını: