Albus Dumbledore
Yetkin
Zamanında ilgi duymuştum. Nasıl bir yol izleyeceğimi, nasıl yapacağımı ve detay olarak bilgi edinemediğim için araştırmayı bırakmıştım. İçimde bi ukte kalmadı değil 
Kendi sistemden hiç kazanmayı denemedim. Hobi olarak yapıyordum. Medium'dan para kazanmak ile ilgili bir şey denk gelince o an bu an dedim XDMedium. Kendi sitesinden kazanamamış herhalde. Reklam bile yoktu zaten yanlış hatırlamıyorsam.
Karta çekebiliyorsunuz değil mi? Çekmek için bir şart var mı ayrıca?Kendi sistemden hiç kazanmayı denemedim. Hobi olarak yapıyordum. Medium'dan para kazanmak ile ilgili bir şey denk gelince o an bu an dedim XD
250 dolar alt çekim limiti var. Başka bir şart yok.Karta çekebiliyorsunuz değil mi? Çekmek için bir şart var mı ayrıca?
Parayı neye göre kazanıyoruz peki?@Kalenderadam
Rehber: Blog Yazma, Medium'da Yazma ve Para Kazanma
Merhabalar. Bu yazımda blog yazmanın üstünde duracağım. Bloglar, güncel ve özgün içerikler paylaşmak için kullanılan internet platformlarıdır. Blog yazarları, düşüncelerini, fikirlerini, deneyimlerini ve bilgilerini geniş kitlelerle paylaşmak için blogları kullanırlar. Blog Yazmanın Faydaları...techolay.net
@Theafricanus
250 dolar alt çekim limiti var. Başka bir şart yok.
Medium bunu açıkça söylemiyor. Ama aşağıdakilere bağlı:
Örnek olarak yazdığınız blogları atabilir misiniz? İncelemek isterim bu işe başlamadan önce. Ve de Türkçe / İngilizce yazsam farklı oluyor mu yoksa yine aynı sonuçları alır mıyım?Medium bunu açıkça söylemiyor. Ama aşağıdakilere bağlı:
Çok fazla parametre var. Ama bütün bunların ortak noktası belli. Özgün ve kaliteli bir blog yazmak. Gerisi geliyor. Şu an benim bulunduğum Medium Türkiye Yayını'ndaki birkaç kişi ayda 100 dolar kazanıyor. Az para da değil hani. Günlük 1 saatini falan ayırıyorsun.
- Yazıyı okuyan kişinin premium üyeliği var mı?
- Kaç alkış attı, yorum yaptı mı, okuduktan sonra takip etti mi?
- Yazıda 30 saniyeden fazla durdu mu? Yazıyı baştan sona okudu mu?
- .
- .