Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Dilersek baştan sona temayı değişebiliriz, AMOLED temayı tek tek renkleri değişerek ben tasarladım mesela fakat denildiği gibi rengarenk bir tasarıma ihtiyaç duymuyoruz. Renk düzenimiz ve şemamız şu anlık iyi gibi duruyor, XenForo 2.3 ile beraber gelecek temalandırmalarımızda yine de bu öneriyi de değerlendiririz. Şu anki durumda herhangi bir değişikliği düşünmemekteyiz. İyi Sosyaller dilerim.

Mesela benim attığım görsel gibi orası konu oluştur kısmı yeşil ve yeni mesajlar kısmı da turuncu yapılabilir. Ben de bazı kişiler gibi şahsen biraz renkli bir ortam istiyorum ve bunu da destekliyorum. Sizler istemiyorsunuz veya ihtiyaç duymuyorsunuz diye eklenmemesi tuhaf. Sonuçta sizin göreviniz emeğinizle çalışıp bizler için kaliteli bir ortam sağlamak veya çalışarak bizleri memnun etmek olmalı. Eğer ki bir şeyi üyeler istiyorsa ve destekliyorsa sizin yapmanız gereken o öneriyi hayata geçirmektir. Mesajınız da "rengarenk bir tasarıma ihtiyaç duymuyoruz" derken eğer kendi açınızdan baktıysanız bu bakış açısı bana göre hiç doğru değil. Üyeler açısından da duruma bakmak gerekiyor. İyi Sosyaller.

Kolay gelsin.

• Beğendim
İfadeler: 683
Her renk olsun. Hepsini deneyeceğim.

Dilersek baştan sona temayı değişebiliriz, AMOLED temayı tek tek renkleri değişerek ben tasarladım mesela fakat denildiği gibi rengarenk bir tasarıma ihtiyaç duymuyoruz. Renk düzenimiz ve şemamız şu anlık iyi gibi duruyor, XenForo 2.3 ile beraber gelecek temalandırmalarımızda yine de bu öneriyi de değerlendiririz. Şu anki durumda herhangi bir değişikliği düşünmemekteyiz. İyi sosyaller dilerim.

AMOLED tema güzel ama beyaz çizgiler yerine sohbet yazılan cevabın şablonu koyu gri olabilir.