Sosyal arayüzü genel olarak mavi tema üzerine kurulu şu anda. Bence belirli başlı butonlar farklı renklere sahip olsa daha güzel gözükür.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Dilersek baştan sona temayı değişebiliriz, AMOLED temayı tek tek renkleri değişerek ben tasarladım mesela fakat denildiği gibi rengarenk bir tasarıma ihtiyaç duymuyoruz. Renk düzenimiz ve şemamız şu anlık iyi gibi duruyor, XenForo 2.3 ile beraber gelecek temalandırmalarımızda yine de bu öneriyi de değerlendiririz. Şu anki durumda herhangi bir değişikliği düşünmemekteyiz. İyi Sosyaller dilerim.
Mesela benim attığım görsel gibi orası konu oluştur kısmı yeşil ve yeni mesajlar kısmı da turuncu yapılabilir. Ben de bazı kişiler gibi şahsen biraz renkli bir ortam istiyorum ve bunu da destekliyorum. Sizler istemiyorsunuz veya ihtiyaç duymuyorsunuz diye eklenmemesi tuhaf. Sonuçta sizin göreviniz emeğinizle çalışıp bizler için kaliteli bir ortam sağlamak veya çalışarak bizleri memnun etmek olmalı. Eğer ki bir şeyi üyeler istiyorsa ve destekliyorsa sizin yapmanız gereken o öneriyi hayata geçirmektir. Mesajınız da "rengarenk bir tasarıma ihtiyaç duymuyoruz" derken eğer kendi açınızdan baktıysanız bu bakış açısı bana göre hiç doğru değil. Üyeler açısından da duruma bakmak gerekiyor. İyi Sosyaller.
2.3 ile tema motoru yapmayı planlıyorduk.
Oraya buton rengi getiririz, isterseniz renklendirirsiniz.
Oraya buton rengi getiririz, isterseniz renklendirirsiniz.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
İsteğe göre renklendirme daha mantıklı. Gene de upladım.
afacanc38
Başarılı
Stylus
The 'Stylus' extension is a fork of the popular Stylish extension which can be used to restyle the web. Not 'ish', but 'us', as in 'us' the actual users. Stylus is a fork of Stylish that is based on the source code of version 1.5.2, which was the most up-to-date version before the original...
CSS: Cascading Style Sheets | MDN
Cascading Style Sheets (CSS) is a stylesheet language used to describe the presentation of a document written in HTML or XML (including XML dialects such as SVG, MathML or XHTML). CSS describes how elements should be rendered on screen, on paper, in speech, or on other media.
Kolay gelsin.
Dilersek baştan sona temayı değişebiliriz, AMOLED temayı tek tek renkleri değişerek ben tasarladım mesela fakat denildiği gibi rengarenk bir tasarıma ihtiyaç duymuyoruz. Renk düzenimiz ve şemamız şu anlık iyi gibi duruyor, XenForo 2.3 ile beraber gelecek temalandırmalarımızda yine de bu öneriyi de değerlendiririz. Şu anki durumda herhangi bir değişikliği düşünmemekteyiz. İyi sosyaller dilerim.
AMOLED tema güzel ama beyaz çizgiler yerine sohbet yazılan cevabın şablonu koyu gri olabilir.
- Makaleler
- 7
AMOLED tema güzel ama beyaz çizgiler yerine sohbet yazılan cevabın şablonu koyu gri olabilir.
Buna yönelik detaylı öneri konusu açarsanız değerlendiririm ve ona göre düzenleme gerçekleştiririm