İnceleme Arc Browser

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    arc
Tatlı duruyor. Yer imleri gibi bir şey var mı?

Burası mı yer imleri olarak geçiyor?
Eki Görüntüle 41609
Pinned tabs özelliği var. Yani bu özellik ile, Arc tarayıcısında sabitlenmiş sekmeler, yer işaretleri ve normal sekmeler arasında bir karışım gibi çalışır. Sık ziyaret ettiğiniz web sitelerini veya sürekli açık tutmak istediğiniz "web uygulamaları" gibi şeyleri kaydetmek için kullanılırlar.

Aslında burası yer imleri olarak geçiyor. Direkt olarak tıkladığınız zaman sekmeyi de açıyor. Biraz garip ama güzel bir yöntem olmuş bence.
Aslında Arc'ın çok RAM yemesinin nedeni bu. Pinned tabs olarak sabitlenen sekmeler "her zaman açık" olarak çalışıyor. Yani tıkladığınız gibi sekmenin açılmasının nedeni bu. Yani o sekme hiç kapanmıyor ve kaynak yiyor.

Kapatılabiliyor o sekmeler. Hemen yanında "-" butonu yer alıyor hatta. Çok fazla RAM tükettiğini fark etmedim ben daha.
Ha OK! Şeyle karıştırdım, şu kare olarak sabitlenen sekmeler oluyor ya. Onlar hiç kapatılmıyor. Ben yolunu bulamadım en azından. Onlar RAM yiyor.

Aslında ARC bir tarayıcı olmaktansa "workspace" niteliği olan bir uygulama. Bana göre yani.

Peki Linux üzerinde desteği olacak mı? Ya da böyle bi haber var mı? Açık kaynaklı mı? Şimdiye kadar bu tarayıcı hiç araştırmadığım için direkt sorma şansım varken sorayım bari.

Son düzenleme:
Peki Linux üzerinde desteği olacak mı? Ya da böyle bi haber var mı? Açık kaynaklı mı? Şimdiye kadar bu tarayıcı hiç araştırmadığım hiç direkt sorma şansım varken sorayım bari.
Linux desteği ile ilgili bir yazıları vardı. Türkçe meali şuydu, yakın zamanda hatta orta zamanda da hatta uzak zamanda da "hayır". Belki çok uzak zamanda. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu şekilde bir blog yazısı vardı sanki.

Edge kullanmasak da daima Bing!

@Nefs İlmi Onlar da kapatılabiliyor... Sağ tıklayıp "Close Favorite" dediğin zaman oralar da kapanmış oluyor.
Peki Linux üzerinde desteği olacak mı? Ya da böyle bir haber var mı?
Şu anda böyle bir haber bulamadım maalesef. macOS'dan sonra Windows'a bile çok geç gelmişti. Getirirler mi, getirirlerse ne zaman getirirler, bilemiyorum.
Açık kaynaklı mı?
Açık kaynaklı değil diye biliyorum, yanlışım olabilir.

@Gemini Onlar da kapatılabiliyor... Sağ tıklayıp "Close Tab" dediğin zaman oralar da kapanmış oluyor.
Abi diyorum. Kaynak kullanımım düşmüyor ve bir kez daha tıklanınca sanki hazırda açıkmış gibi direkt açılıyor.
Bunun mantığı ne sence?

Brave daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…