Pinned tabs özelliği var. Yani bu özellik ile, Arc tarayıcısında sabitlenmiş sekmeler, yer işaretleri ve normal sekmeler arasında bir karışım gibi çalışır. Sık ziyaret ettiğiniz web sitelerini veya sürekli açık tutmak istediğiniz "web uygulamaları" gibi şeyleri kaydetmek için kullanılırlar.
Aslında Arc'ın çok RAM yemesinin nedeni bu. Pinned tabs olarak sabitlenen sekmeler "her zaman açık" olarak çalışıyor. Yani tıkladığınız gibi sekmenin açılmasının nedeni bu. Yani o sekme hiç kapanmıyor ve kaynak yiyor.
Peki Linux üzerinde desteği olacak mı? Ya da böyle bi haber var mı? Açık kaynaklı mı? Şimdiye kadar bu tarayıcı hiç araştırmadığım için direkt sorma şansım varken sorayım bari.
Peki Linux üzerinde desteği olacak mı? Ya da böyle bi haber var mı? Açık kaynaklı mı? Şimdiye kadar bu tarayıcı hiç araştırmadığım hiç direkt sorma şansım varken sorayım bari.
Linux desteği ile ilgili bir yazıları vardı. Türkçe meali şuydu, yakın zamanda hatta orta zamanda da hatta uzak zamanda da "hayır". Belki çok uzak zamanda. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu şekilde bir blog yazısı vardı sanki.
Şu anda böyle bir haber bulamadım maalesef. macOS'dan sonra Windows'a bile çok geç gelmişti. Getirirler mi, getirirlerse ne zaman getirirler, bilemiyorum.
Yanlis hatirlamiyorsam Swift kullandiklari icin, portladiklari araclarin 10'da kullanmasi zor oldugunu belirtmislerdi. Yakin zamanda gelecegini pek sanmiyorum.
Yanlis hatirlamiyorsam Swift kullandiklari icin, portladiklari araclarin 10'da kullanmasi zor oldugunu belirtmislerdi. Yakin zamanda gelecegini pek sanmiyorum.