Workstation sürümü için söylüyorsanız Ubuntu ile neredeyse eşit sayılır. Ancak Spins sürümleri sadece pencere yöneticisinin uygulamalarını indiriyordu galiba. Bu sebeple dolu gelmiyor. Ancak Ubuntu hem Snap hayattığı için hem de bazı konularda pek stabil olmadığı için hızlı şişiyor. En azından ben kullanırken yavaşlığı hissetmiştim.
Yok, değil zaten. Windows gibi yavaş. Hani öyle anlatayım. Tabii çok yüksek ihtimalle Gnome'dan kaynaklıdır. Gnome bozuk bir masaüstü ortamı resmen. Ancak Xfce4 veya Hyperland varsa deneyeyim onu da.
Yok, değil zaten. Windows gibi yavaş. Hani öyle anlatayım. Tabii çok yüksek ihtimalle GNOME'dan kaynaklıdır. GNOME bozuk bir masaüstü ortamı resmen. Ancak Xfce4 veya Hyperland varsa deneyeyim onu da.
Hocam bir kere çalışmasının garantisi yok. Tamam ben de demiyorum uber, super kullanıcıyım ama normal kullanımda bile input lag oluyordu. Bir çalışma garantisi hissedemedim hiç.
Yok, değil zaten. Windows gibi yavaş. Hani öyle anlatayım. Tabii çok yüksek ihtimalle Gnome'dan kaynaklıdır. Gnome bozuk bir masaüstü ortamı resmen. Ancak Xfce4 veya Hyperland varsa deneyeyim onu da.
Hocam bir kere çalışmasının garantisi yok. Tamam ben de demiyorum uber, super kullanıcıyım ama normal kullanımda bile input lag oluyordu. Bir çalışma garantisi hissedemedim hiç.