Rehberde yüklemesi yapıldı onların ama.
"systemctl enable NetworkManager" komutuyle etkinleştirmen lazım. Yeniden başlatınca veya bilgisayarını yeniden başlatmadan "systemctl start NetworkManager" yazarsan çalışmaya başlar. "nmcli" komutuyla da şifre girip bağlantı sağlayabilirsin.

"systemctl enable NetworkManager" komutuyle etkinleştirmen lazım. Yeniden başlatınca veya bilgisayarını yeniden başlatmadan "systemctl start NetworkManager" yazarsan çalışmaya başlar. "nmcli" komutuyla da şifre girip bağlantı sağlayabilirsin.
Rehberde hizmetleri etkinleştirelim kısmında vardı ve yapmıştım.

Ayrıca "$" işaretini nasıl yapacağım telemetri içinde?

Bash:
sudo rm -rf /etc/pacman.d/mirrorlist
sudo touch /etc/pacman.d/mirrorlist
echo "Server = http://ftp.linux.org.tr/archlinux/$repo/os/$arch" | sudo tee /etc/pacman.d/mirrorlist
echo "Server = http://ftp.otenet.gr/linux/archlinux/$repo/os/$arch" | sudo tee /etc/pacman.d/mirrorlist
sudo pacman -Syyy

Şu komutları sırayla girin.
Paket veritabanları senkronize ediliyor...

core.db indirme başlatılıyor

Hata: Could not resolve host: mirror.darklinux.uk
Hata nedeniyle 'core.db' dosyası mirror.darklinux.uk adresinden alınamadı

Uyarı: mirror.darklinux.uk'den ciddi bir hata, bu yansının geri kalan kısmı atlanıyor
Hata: Tüm veritabanları güncellenemedi (sunucu için geçersiz adres)

Son düzenleme:
Rastgele bir sayfaya ping atsana. "ping google.com" komutunu çalıştır. Eğer düzenli ping varsa internet var demektir. Ama ben senin bilgisayarında internet olduğunu düşünmüyorum.

Rastgele bir sayfaya ping atsana. "ping google.com" komutunu çalıştır. Eğer düzenli ping varsa internet var demektir. Ama ben senin bilgisayarında internet olduğunu düşünmüyorum.
Banada wifi gibi geliyor çünkü hiçbir bağlantısı yapılmadı çıktı ise şöyle: "ping: google.com asım çözünürlüğünde geçici başarısızlık "

Hocam eğer ethernet kablosu kullanmıyorsanız Arch Linux kurulum kalıbı çok minimal olduğu için iso wifi driverınıza ihtiyacı olabilir. Ben de bu durumdan muzdariptim. "broadcom-wl-dkms" adlı pakete ihtiyaç duyuyordum. Size direk bir çözüm önerisinde bulunayim:

Bu arkadaşı indirip boot edin, yüksek ihtimal içerisinde wifi driverınız vardır. İnternete bağlanın. Daha sonrasında terminalı açıp sudo su komutu ile su olun. daha sonrasında /etc/pacman.conf dosyasını düzenleyin. Endeavouros deposunu kapatacağız.

[CODE title="/etc/pacman.conf"]#İlk hali:

[endeavouros]
SigLevel = PackageRequired
Include = /etc/pacman.d/endeavouros-mirrorlist

# Satırların basına "#" getirmeniz yeterli. Yani şu şekilde olacak:

#[endeavouros]
#SigLevel = PackageRequired
#Include = /etc/pacman.d/endeavouros-mirrorlist[/CODE]

Geri kalanı normal Arch kurulumu. Terminali kullanarak arch kurulumu yapabilirsiniz. Fakat pacstrap atarken wifi driverınızı da kurmanız gerekmekte.