Düzeldi hocam internet bağlı değilmişte rehberdede yoktu hocam bu üçüncü bir rehber yaparsanız bence ekleyin bide bu ping şeysi kendi kendine durur mu?"nmtui" yazıp bağlantıyı etkinleştirmeyi dene bakalım. Chroot'tan veya USB'den değil ha, bilgisayarı diskten başlatıp yap.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Düzeldi hocam internet bağlı değilmişte rehberdede yoktu hocam bu üçüncü bir rehber yaparsanız bence ekleyin bide bu ping şeysi kendi kendine durur mu?
Durmaz, CTRL + C yapmanız lazım. Eklemeye çok gerek yok diye düşünüyorum. Çözüldüğüne sevindim. Tam olarak nasıl çözüldü?
Wifi bağlandı diğerinede bakayım ama çözülmüştür yüksek ihtimalle sizin yorumu çözüm olarak işaretlerim diğeride çözüldüyse.Durmaz, CTRL + C yapmanız lazım. Çözüldüğüne sevindim. Tam olarak nasıl çözüldü?
En baştaki hata devam ediyor ama onu nasıl çözerim? Başka serverlar ekleyerek mi?Durmaz, CTRL + C yapmanız lazım. Eklemeye çok gerek yok diye düşünüyorum. Çözüldüğüne sevindim. Tam olarak nasıl çözüldü?
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam isterseniz dediğim çözümü uygulayın. Hem sizin için de kolaylık olur. Copy - Paste yaparak kurarsınız.Wifi bağlandı diğerinede bakayım ama çözülmüştür yüksek ihtimalle sizin yorumu çözüm olarak işaretlerim diğeride çözüldüyse.
En baştaki hata devam ediyor ama onu nasıl çözerim? Başka serverlar ekleyerek mi?
- Makaleler
- 9
[CODE title="Hatanın tam kodu."]hata: işlem gerçekleştirilemedi (sunucu için geçersiz adres)
Hata oluştu, hiçbir paket güncellenmedi.[/CODE]
Bu hata mı?
Hocam o karmaşık geldi biraz.Hocam isterseniz dediğim çözümü uygulayın. Hem sizin için de kolaylık olur. Copy - Paste yaparak kurarsınız.
Evet.
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Arch kullanırken pacman'den verimli bir şekilde yararlanmak istiyorsanız /etc/pacman.conf üzerinde değişiklik yapacaksınız zaten. Tabii ki size kalmış fakat ben yine bunu tavsiye ediyorum.
- Makaleler
- 9
Karmaşık değil aslında. Ve tek çözüm o gibi duruyor. Wi-Fi USB sürücüsünün driverını kurmanız lazım onu da ben bilmiyorum. EndeavourOS'da vardır. Hem Arch tabanlı zaten Endeavour.
EndeavourOS sıfırdan kuracağım o zaman demi? Vede arch ile arasındaki performans farkı nasıldır?Karmaşık değil aslında. Ve tek çözüm o gibi duruyor. Wi-Fi USB sürücüsünün driverını kurmanız lazım onu da ben bilmiyorum. EndeavourOS'da vardır. Hem Arch tabanlı zaten Endeavour.
Uğraşmak yerine direkt olarak endeavouros kuruyum diyorum.
- Makaleler
- 9
EndeavourOS sıfırdan kuracağım o zaman demi? Vede arch ile arasındaki performans farkı nasıldır?
Uğraşmak yerine direkt olarak endeavouros kuruyum diyorum.
EndeavourOS kurmak zorunda değilsin. Arch da kurabilirsin Endeavour terminalinden. Ama tabii işler biraz değişiyor. Arch ile arasında hiçbir performans farkı yok. İstediğiniz masaüstü ortamını seçip kurabilirsiniz. En minimal paketlerle gelen Arch tabanlı OS o.
Yeni konular
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-