O zaman öyle yapayım @Eren T. Hocamızın V2 rehberinde hangi adımda bu pacstrap işlemini yapmam lazım?
1716385889622.webp

Bu kısımda nano nun bir yanına boşluk bırakıp eksik wifi driverınızı yazmanız gerekiyor. Wifi kartlarınızı live isoda kontrol edip bize söyleyin, eksik olan paketi size söyleyebiliriz.

Sistem kurulduğunda güncel olması gerekiyor da ondan :)
Script geliştirebilirlermiş bunun için mesela Windows sistemde iken script ile gerekli dosyaları işaretleyip önceden indirmiş olup sadece kurma işlemi yapılabilir neyse konumuz bu değil.

Aynı kart bende de var. Broadcom-wl-dkms adlı paket olması lazım. Deneyin bakalım.
Tamamdır endevoros yükleniyor şimdi birazdan yapacağım işlemleri teker teker.

Script geliştirebilirlermiş bunun için mesela Windows sistemde iken script ile gerekli dosyaları işaretleyip önceden indirmiş olup sadece kurma işlemi yapılabilir neyse konumuz bu değil.
Archinstall, ALCI gibi projeler var ama bunlara gerek yok. Dediğiniz gibi boşverelim ve deneyin bakalım olacak mı.

Archinstall, ALCI gibi projeler var ama bunlara gerek yok. Dediğiniz gibi boşverelim ve deneyin bakalım olacak mı.
Hocam öşenmem kaynaklı endeavourOS kuruyorum belki diğer yöntemide denerim başka bir gün bu dağıtımı bilmiyordum bilseydim belki hiç saf arch linuxe girişmeden bunu yüklerdim.