Oyunlada alakası değıl hepsi bir sisteme üye açık kaynak kodu istemiyor metadata yı satıyorlar diğer şirketlere analizleri onların gözükmesini istemiyorlar, zaten bu Windows'un kasması ve yavaslamanının nedeni burada yatıyor yuksek sistem istemesinin yoksa bu kadar yüksek sistem ihtiyaclarına gerek yok içinde yüz binlerce takip kodu barındırıyor.
Bundan dolayı virusler olusuyor zaten windowsda, yoksa Linux da virus olmamasinin nedeni kodlar herkes tarafindan gozukuyorsa neden bir acik olsun hatayi birileri görur uyarır ve kapatir Linux boyle calisiyor her şeyi ortada hata yasanmasinin nedeni diger firmalarin istememeleri Linux da yazilmamis programlar kullanildigi anda uyumsuzluk nedeni bu aslinda bir savas var ortada.

Oyunlada alakası değıl hepsi bir sisteme üye açık kaynak kodu istemiyor metadata yı satıyorlar diğer şirketlere analizleri onların gözükmesini istemiyorlar, zaten bu Windows'un kasması ve yavaslamanının nedeni burada yatıyor yuksek sistem istemesinin yoksa bu kadar yüksek sistem ihtiyaclarına gerek yok içinde yüz binlerce takip kodu barındırıyor.
Bundan dolayı virusler olusuyor zaten windowsda, yoksa Linux da virus olmamasinin nedeni kodlar herkes tarafindan gozukuyorsa neden bir acik olsun hatayi birileri görur uyarır ve kapatir Linux boyle calisiyor her şeyi ortada hata yasanmasinin nedeni diger firmalarin istememeleri Linux da yazilmamis programlar kullanildigi anda uyumsuzluk nedeni bu aslinda bir savas var ortada.
Keşke Linux'un kullanım oranı %90 olsa.

ayrica iki tane hard disk kullaniyorum ben günlük işlerimde linux hard disk i takıyorum bilgisayara oyun oynayacaktam windows u bu en guzel çözüm yoksa ugrasmaya gerek yok
Keşke Linux'un kullanım oranı %90 olsa.
yok gunluk programlar windows icin uretiliyor linux kullanimina yonelik degil ayrica linux kullanirsa para kazanamazlar adamlar windows u bedava sunup kullanicilarin hareketlerinden ve izlediklerinden para kazanip kopyalayip analiz yapiyorlar

Edward Snowden i arastir. Snowden adinda bir filmi var onu izle sonra belgeseli var citizenfour diye onu izle ardindan Richard Stallman i arastir. Bu dedigim adamlar dunyanin en degerli insanlari kendini insanlik icin feda etmisler kimse farkinda degil
Linux un ne oldugunu neden kullandiklarini anlarsin

Windows'tan geçtikten sonra eski yeni birçok oyun bitirmiştim. Ama tek eksisi native oyunlar Steam Linux play ile açılmayınca sapıtıyor çok.