Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu sefer manuel kurdum, hâlâ aynı; 60 Hz üstüne çıkamıyorum. Sanırım Linux-Zen kurduğum için. Nasıl düzeltebilirim?Büyük ihtimalle driver sorunu zaten. Driverları doğru kurduğunuzdan emin olun. Açık kaynak değil özel mülkiyet sürücüleri kurun.
E ama gözükmüyor? Benim dediğim komutu deneyin. Ayrıca Arch'ı Archinsall ile mi kurdunuz?
evetE ama gözükmüyor? Benim dediğim komutu deneyin. Ayrıca Arch'ı Archinsall ile mi kurdunuz?
Archinstall'dan NVIDIA sürücülerini yüklediyseniz sorun çıkarmıştır Archinstall manuel kurmayı deneyin terminalden.
bunu yazinca zaten driver kurmuyor mu? kurulu driver.sudo pacman -S nvidia nvidia-utils nvidia-settings
terminale bunu yazıp kurmayı dene.
sildim komple arch iArchinstall'dan NVIDIA sürücülerini yüklediyseniz sorun çıkarmıştır Archinstall manuel kurmayı deneyin terminalden.
Büyük ihtimalle driver sorunu zaten. Driverları doğru kurduğunuzdan emin olun. Açık kaynak değil özel mülkiyet sürücüleri kurun.
Bu sefer manuel kurdum, hâlâ aynı; 60 Hz üstüne çıkamıyorum. Sanırım Linux-Zen kurduğum için. Nasıl düzeltebilirim?Büyük ihtimalle driver sorunu zaten. Driverları doğru kurduğunuzdan emin olun. Açık kaynak değil özel mülkiyet sürücüleri kurun.