Krmm

Üstün
Yükseltmeye değer mi sizce arkadaşlar? YouTube'da karşılaştırma videoları bulamadım. Önümüzdeki aylarda 9000X3D işlemciler çıktığında satın alacağım. Sizce Arctic yeterli gelir mi?

Yükseltmeye değer mi sizce arkadaşlar? YouTube'da karşılaştırma videoları bulamadım. Önümüzdeki aylarda 9000X3D işlemciler çıktığında satın alacağım. Sizce Arctic yeterli gelir mi?
Fazla abartı olur, biraz üstüne koyup ikinci elden sistem toplar o sistemle yayın yaparım ben.
En azından amatör yayıncılık yaparım.

Gelir de çok lükse kaçmaz mı?

Fazla abartı olur, biraz üstüne koyup ikinci elden sistem toplar o sistemle yayın yaparım ben.
En azından amatör yayıncılık yaparım.

Gelir de çok lükse kaçmaz mı?

Artics varken yeni bir soğutucuya geçiş yapmanın pek bir manası yok ki? Lüks değil aslında 9000X3D serisinden bahsediyor.

Artics varken yeni bir soğutucuya geçiş yapmanın pek bir manası yok ki? Lüks değil aslında 9000X3D serisinden bahsediyor.
Arctic 360mm 9000x3D'yi rahatça soğutabilir diye düşünüyorum. Kaldı ki 7800x3D gibi bir canavarı Phantom spiritle soğutabiliyorsak 9000x3D serisini phantom spiritten bir-iki tık daha iyi soğutma performansı olan soğutucular soğutabilecektir.