cagan035

Uzman
Akortek’e garantiye göndereceğim; pompadan anormal ses geldiği için. Ürün bana geldiğinde kutu içeriğinde termal macun da vardı ama ben termal macunu kullandım, şırıngasını çöpe atmadım, duruyor. Sıkıntı yaratırlar mı? Garanti dışı kalır mı? Garanti dışı kalırsa parasını ödeyerek olayı çözebilir miyim?

Akortek'e garantiye göndereceğim; pompadan anormal ses geldiği için. Ürün bana geldiğinde kutu içeriğinde termal macun da vardı ama ben termal macunu kullandım, şırıngasını çöpe atmadım, duruyor. Sıkıntı yaratırlar mı? Garanti dışı kalır mı? Garanti dışı kalırsa parasını ödeyerek olayı çözebilir miyim?

Alakası yok, termal macun sarfiyat malzemesidir.

Sonucta siz bu urunu rafa koyup sergilemek icin degil acip kullanmak icin aldiniz. Kullanmadan size uygun olup olmayacagini veyahut boyle bir olumsuz durum ile karsilasip karsilasamayacaginizi bilemezdiniz. Sorun olacagini sanmiyorum.

Akortek'e garantiye göndereceğim; pompadan anormal ses geldiği için. Ürün bana geldiğinde kutu içeriğinde termal macun da vardı ama ben termal macunu kullandım, şırıngasını çöpe atmadım, duruyor. Sıkıntı yaratırlar mı? Garanti dışı kalır mı? Garanti dışı kalırsa parasını ödeyerek olayı çözebilir miyim?

Üretici onu kullan diye içine koymuş, garanti bozacak bir şey olsa neden onu içine koysunlar.

Son düzenleyen: Moderatör: