Akortek’e garantiye göndereceğim; pompadan anormal ses geldiği için. Ürün bana geldiğinde kutu içeriğinde termal macun da vardı ama ben termal macunu kullandım, şırıngasını çöpe atmadım, duruyor. Sıkıntı yaratırlar mı? Garanti dışı kalır mı? Garanti dışı kalırsa parasını ödeyerek olayı çözebilir miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Ürünün kutusunun içinde ekstra vidaların olduğu bir karton kutu vardı hocam o da yırtıldı.Sorun olur mu sizce?Hocam termal macun kullandınız diye garanti bozulmaz merak etmeyin.
Akortek'e garantiye göndereceğim; pompadan anormal ses geldiği için. Ürün bana geldiğinde kutu içeriğinde termal macun da vardı ama ben termal macunu kullandım, şırıngasını çöpe atmadım, duruyor. Sıkıntı yaratırlar mı? Garanti dışı kalır mı? Garanti dışı kalırsa parasını ödeyerek olayı çözebilir miyim?
Alakası yok, termal macun sarfiyat malzemesidir.
Thanos
Üstün
Akortek'e garantiye göndereceğim; pompadan anormal ses geldiği için. Ürün bana geldiğinde kutu içeriğinde termal macun da vardı ama ben termal macunu kullandım, şırıngasını çöpe atmadım, duruyor. Sıkıntı yaratırlar mı? Garanti dışı kalır mı? Garanti dışı kalırsa parasını ödeyerek olayı çözebilir miyim?
Üretici onu kullan diye içine koymuş, garanti bozacak bir şey olsa neden onu içine koysunlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Leviodas
Yetkin
Ürünün kutusunun içinde ekstra vidaların olduğu bir karton kutu vardı hocam o da yırtıldı. Sorun olur mu sizce?
Yok hocam sıkıntı olmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-