Tabii, sağlam arkadaşlık sizin de hakkınız. Hocam bu zor durumlarda bu şeylerin çözümü olduğunu bilmeniz çok önemli, umutsuzluğa kapılırsanız tüm hayatınızı böyle geçireceğinizi düşünebilirsiniz. Kendinize bir profil çizip o yönde ilerlediğiniz için, nasıl bir profil çizdiğiniz önemli. Sırf yalnızlıktan bıktığınız sıkıldığınız için başka insanlara karşı daha iyi davranmak, daha çok ilgi vermek, kendini daha az önemsemek çok yanlış olur. Bakın bende kendimi yalnız gören bir insanım hatta haklıyım çünkü yaşadıklarım bunları doğrular nitelikte, okul hayatım boyunca çok travma yaşadım hayatım değişti. Ama sürekli kendimi ve kafa yapımı geliştirmeye, çizgimi bozmamaya özen gösterdim. Şu an bir arkadaş grubum var ama hiçbirinin kalıcı olduğunu düşünerek yaşamıyorum hayatımı, hatta seviyemi koruduğumdan ötürü tartıştığımız anlarda oluyor ama barışıyoruz; arkadaşlıklarda böyle gelişir zaten. Her insana her derdinizi anlatmayın, onlar size hep yakınmış ve sizi seviyorlarmış gibi görünür ama bir bakarsınız ki artık sizin düşündüğünüz gibi bir insan değil ve onca şeyi boşuna anlatmışsınız. Yukarıdaki bir arkadaş "kademeli kademeli gidin" demişti, katılıyorum. Ben hala daha sıkıntılar yaşıyorum ama bunların çözümü olan şeyler olduğunu biliyorum, sizde unutmayın ve kendinize dikkat edin.