Oltran

Üstün
Makaleler
11
Merhaba,
Bugün anlatacak kimsem olmadığı için kafaya taktığım bir anıyı buraya yazıp sizlerden fikir alacağım.
Bir süredir konuştuğum bir kız vardı ve tamamen arkadaşça idi. Ancak ne zaman konuşsam sanki bana defol git diyecekmiş hissini de veriyordu. His veriyordu, herhangi bir şey yapmadı.
Ancak bugün "ben yakında snapchat hesabımı silerim, engelledim falan sanma" diye yazdım. Neyse işte bana snap atmış bir tane. Ona cevap verince de şey yazdı, "Sen niye hesabını silmedin". Bir tuhaf oldum açıkçası. Bir sorun mu var falan iyi misin dedim, soğuk soğuk cevap vermeler falan. Hesabımı yakında silerim dediğimde ise "Tüh" falan dedi tuhaf tuhaf.

Arkadaşlar bu kadar takmamın sebebi, bir değil iki değil hayatıma giren çoğu insanda oldu bu. Ya ciddi manada üzülüyorum, zaten yalnız bir insanım hiç arkadaşım yok adam gibi.
Bu konuyu doktoruma da danışacağım iyice tekrar ancak size de yazmak istedim.

Ancak yine 6. hislerim beni yanıltmadı.

Son düzenleme:
Merhaba,
Bugün anlatacak kimsem olmadığı için kafaya taktığım bir anıyı buraya yazıp sizlerden fikir alacağım.
Bir süredir konuştuğum bir kız vardı ve tamamen arkadaşça idi. Ancak ne zaman konuşsam sanki bana defol git diyecekmiş hissini de veriyordu. His veriyordu, herhangi bir şey yapmadı.
Ancak bugün "ben yakında Snapchat hesabımı silerim, engelledim falan sanma" diye yazdım. Neyse işte bana snap atmış bir tane. Ona cevap verince de şey yazdı, "sen niye hesabını silmedin". Bir tuhaf oldum açıkçası. Bir sorun mu var falan iyi misin dedim, soğuk soğuk cevap vermeler falan.

Arkadaşlar bu kadar takmamın sebebi, bir değil iki değil hayatıma giren çoğu insanda oldu bu. Ya ciddi manada üzülüyorum, zaten yalnız bir insanım hiç arkadaşım yok adam gibi.
Bu konuyu doktoruma da danışacağım iyice tekrar ancak size de yazmak istedim.

Ancak yine 6. hislerim beni yanıltmadı.

Sanki yaptığı bir şey yok gibi? Anlattıklarınızdan anormal bir şey çıkaramadım. Biraz daha detay lazım belki.

Neden tersledin diye sorduğumda ise "müsait değilim ondan" dedi.
Yakında silerim dediğimde de "tüh" falan dedi aynen bu şekilde.

O biraz saçmaymış evet anladım şimdi. Hocam ilgi veriyor musunuz? Genelleme yapmak istemiyorum ama ne zaman bir kızla konuşsam, ne kadar az ilgi verirsem o kadar çok ilgi alıyorum. Sanal ya da gerçek hayat fark etmeden hep böyle oluyor. Zaten pek iyi olmadığınızı ve adamakıllı arkadaşınız olmadığını söylemişsiniz, belki de fark etmeden fazla ilgi veriyor veya kendinizi küçük düşürüyor olabilirsiniz. Ve erkekler içinde aynı durumlar geçerli neredeyse; ne kadar güvenirsen o kadar pişman ediyorlar seni. Kızlarda ilgi, erkeklerde güvene dikkat edilmeli olduğunu düşünüyorum.

Biraz fazla depresif takılıp, derin konular konuşmayı seven biriysen normal bir durumdur diye düşünüyorum. Bize çok da detay vermemişsin zaten. Her şey bir anda olmuş gibi algılanıyor yazdıklarından.

karşısındaki insan 15 civarı yaşlarda ise normal ama 21 civarları ise sıkıntı.
ben 20 yaşımdayım o da 20 küsür yaşlarda.

Biraz fazla depresif takılıp, derin konular konuşmayı seven biriysen normal bir durumdur diye düşünüyorum. Bize çok da detay vermemişsin zaten. Her şey bir anda olmuş gibi algılanıyor yazdıklarından.
Kısa bir arkadaşlıktı uzun değildi. Ancak hayatıma giren çoğu insanın böyle bu durumlarda beni bırakması canımı sıkıyor hocam.

Evet depresif takılıp derin düşünen birisiyim bu arada tam üstüne bastınız. Bu kötü bir şey mi iletişim açısında? Bu arada ciddi soruyorum dalga amaçlı algılamayın.

Ben 20 yaşımdayım o da 20 küsur yaşlarda.

Kısa bir arkadaşlıktı uzun değildi. Ancak hayatıma giren çoğu insanın böyle bu durumlarda beni bırakması canımı sıkıyor hocam.

Evet depresif takılıp derin düşünen birisiyim bu arada tam üstüne bastınız. Bu kötü bir şey mi iletişim açısında? Bu arada ciddi soruyorum dalga amaçlı algılamayın.

Yani bazı insanlar sadece kendi dertlerini önemser, diğerlerini eğlence aracı olarak görür. Bu senin kendine nasıl bir profil çizdiğin ile alakalı olur. Aslan gibi görünen insanlara bir bakarsınız, kedi olmuşlar bir başkasının karşısında. Bu arada yukarıda yazdığım mesajıda okur musunuz, oraya cevap vermeniz yardımcı olabilir.