Celâl Şengör geldi aklıma. 🤣🤣🤣

Hem cinsel hazza doymak hemde ilişkiyi devam ettirmek en iyisi bence ama bir iki kere o şeyi yapayım sonra bırakıyım oyuncak mı bu...

Benim olsa sabah akşam her saat yaparım.

Artık öyle deyince hemen yobaz diyolar.

Hocam kusura bakma aklıma ilk gelen bu oldu. 😁

Genelde öyle, herkes seks için beraber oluyor. Çevremde gördüğüm kim varsa aşk ve sevgi yalan, konuştuğun kızla seks yap bırak diyor. Yapmazsan ayrılınca pişman olursun, herkes ayrılıyor zaten diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Uzun zamanlı ilişkilerin güzelliğine inanıyorum ben, yanımda destek olacak birinin olması çok güzel bir his benim için.

Aşk yalan olabilir fakat sevgi ve sadakat asla. biriyle arandaki ilişkiyi nasıl istiyorsanız öyle yönetebilirsiniz, karşılıklı rızayla birbirinizi tatmin etmek de tatlı gelebilir size ve bence bunda bir sorun yok fakat siz (yani sen ve herhangi bir sıfata talip olacak hanımefendi) ne istiyorsunuz bu önemli.

Bir yere kadar haklı arkadaşların, artık insanlar sorumluluk istemiyorlar ve dediğin gibi sikip bırakıyorlar birbirlerini fakat uzun ilişkilere hala inanıyorum. Karşılıklı sadakat ve anlayış olduktan sonra her şey çözülür.

Çünkü önceden namus kelimesi tam anlamıyla namus demekti.
Namus hep bacak arasında mı hocam, belki birine sadık olabilmek de namus sayılabilir bence.

Aşkı direkt kafasında cinsellik olarak çizen veya öyle düşünen insanların sayesinde uzun süreli ilişkileri de paramparça ediyorlar. Yapabilecek pek bir şey yok gibi. Huyu huyuma suyu suyuma kafasında birini bulana kadar inancımı kaybetmediğim sürece uzun bir süre bekleyebilirim diye düşünüyorum.

Ne demis Celal Şengör?

"Bu ask dedigin şey de, birisinin penisini senin vajinana sokmaktan ibaret" (yumusaklastirilmis anlatım)

Bana gore cinsellik olmadan ask olmaz, ask olmadan da cinsellik olmaz. Fakat kisisel tercihler...

Genelde öyle, herkes seks için beraber oluyor. Çevremde gördüğüm kim varsa aşk ve sevgi yalan, konuştuğun kızla seks yap bırak diyor. Yapmazsan ayrılınca pişman olursun, herkes ayrılıyor zaten diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

İnsanın nasıl bir ilişki istediğine göre değişir. Ben şahsen böyle bir ilişkiyi doğru bulmazdım.