Artık berbere gitmemeye karar verdim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 963
  • Etiketler Etiketler
    karar
Gidilmez zaten. 10 berberden 9'u dandik, kalitesiz ve özensiz işçiliğe sahip. Wolf cut yaptırmak için annemin arkadaşı olan kadın kuaförüne gittim, bayağı da memnunum.

Yani sabahtan akşama kadar evdeyim. Bir şey yaptığım yok. Sosyal hayatım yok. Arada sırada 2 farklı arkadaşımla dışarı çıkıyorum o da nadir.
Saçıma başıma bakıp ne yapacağım ki? Zaten 1 aydır gitmiyorum. Uzun bir süre de gitmeyi düşünmüyorum. Her gittiğimde 250 TL alıyor zaten adam. O 250 TL ile gider yemek yerim daha iyi.

Aynı şekilde sakalımı da kesmeyeceğim. Bir ara 1 saate yakın düzeltmek için uğraşıyordum banyoda. Fakat neden? Zaten yüzümü ailem dışında doğru dürüst kimse görmüyor.

Kişisel bakım cart curt ayaklarına girmeye gerek yok. O sosyal ve işinde gücünde insanlar için geçerli. Yani sen sabahtan akşama kadar evdeysen, dışarı çıktığında görüşmen gereken kişiler yoksa ne yapacaksın kişisel bakımı. Evde aynada kendine bakıp tatmin mi olacaksın? Tamamen anlamsız.
Mantıklı gayet.

Karizmatik bir duruş, yakışıklı olmak, erkeksi durmak kesinlikle hayaa doğrudan etki ediyor. Sınav senemde spora gidemediğim ve kilo aldığım için bundan çok çektim.

Sen biraz geç kalmışsın, yaklaşık 10 12 yıldır saçımı kendim kesiyorum. En son berbere gittiğimde yanları al üstü kalsın dedim kel çıktım ondan beridir kendim kesiyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt