Artık berbere gitmemeye karar verdim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    karar
Berbere vereceğin parayla bir makine al. Evde birine de o makineyle enseni aldırt yeter. Sakalları da kafana göre takıl.

İfadeler: 29
Gidilmez zaten. 10 berberden 9'u dandik, kalitesiz ve özensiz işçiliğe sahip. Wolf cut yaptırmak için annemin arkadaşı olan kadın kuaförüne gittim, bayağı da memnunum.

Bulman lazım. Ben Ankara, Ordu, Nevşehir vb. birçok ilde bulabiliyorsam, araştırırsan sen de bulabilirsin.
Saydığın şehirler ile İstanbul'un alakası olmadığını bilip sonra konuşman lazım.

Saydığın şehirler ile İstanbul'un alakası olmadığını bilip sonra konuşman lazım.

Yıllarca İstanbul'da yaşadım ben. Saymamam orada bulamayacağın anlamına gelmiyor. Hala ara ara giderim İstanbul'a.

Mantıklı gayet.

Karizmatik bir duruş, yakışıklı olmak, erkeksi durmak kesinlikle hayaa doğrudan etki ediyor. Sınav senemde spora gidemediğim ve kilo aldığım için bundan çok çektim.

Sen biraz geç kalmışsın, yaklaşık 10 12 yıldır saçımı kendim kesiyorum. En son berbere gittiğimde yanları al üstü kalsın dedim kel çıktım ondan beridir kendim kesiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…