İyi de asgariye zam %50 yapıldı diyelim. El âlem %60-70 zam yapıyor ürünlere. Bir dur yapma zam mam.Onun için 0 enfilasyon lazım. Batmakta olan 3. Sınıf bir Ortadoğu ülkesi için iyimser bir düşünce olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi de asgariye zam %50 yapıldı diyelim. El âlem %60-70 zam yapıyor ürünlere. Bir dur yapma zam mam.Onun için 0 enfilasyon lazım. Batmakta olan 3. Sınıf bir Ortadoğu ülkesi için iyimser bir düşünce olur.
Memurlar ayaklanır en düşük memur maaşı 100 olsun diye kıskanırlar öyle demeyin.
TÜİK enflasyon yüzdesi bile daha fazla değil miydi? Bu kadar düşük de olmaz bence.
Yok 21 mümkün değil en az 23 en üst 27 olarak düşünüyorum arasındaki her rakam olabilir. RTE şov yapmayı sever çıkar benden de bu kadar der. Babasının bağ bahçesinden bağışlar gibi.
Düzelmesi için ne yapmamız lazım?Yapılan zamlardan sonra çoğu şeyde bir yükselme görmez isek o zaman düzeliyoruz demektir. Peki bu olacak mı? Hayır.
Maksimum 22.000 TL olacak.Yarın yapılması planlanan toplantı bugün 20:30'a alındı. Beklentiniz ne? Ben 25-26 arası bekliyorum. Tabii her şey hemen zam alacağı için 3 ay sonra 17.000 aldığı dönemi mumla arayacak asgariye çalışanlar.
25.001 olur. 1 lirada, ATM'den parayı çektikten sonra ağzın tatlansın diye sakız almak için.