Üşendim bilgisayarı açmaya 🥲. Ama en çok C++ seviyorum zor deniyor ama kolay mantığı kavrayınca.
C++ sıfırdan bir şey geliştirmek çok zor olabilir. Diğer diller, kurumsal çözümlere sahip. Örneğin Java'nın Spring ve Springboot'u var. Unity3D var, Unreal Engine var.

Direkt C++ ile kod yazınca ürün çıkmaz belki. Çünkü zor bir dil. Unreal Engine kullanabilirsin ya da iyi bir framework, kütüphane ya da Springboot gibi kütüphane çatısı bulman lazım.

Normal de karşına biri çıkmamıştır daha :D Çıktığında istediğin kadar karşı koy pek bir önemi olmuyor.

Okulda 6 kızı kendime platonik ettim yazıp yazıp duruyorlar ben de cevap vermiyorum hepsi de taş gibi kızlar ama benim okulum daha önemli. 😄
Aşık olmamak normal hocam, Allah bir çıkarmaz belki 3 çıkarır en geç 25 yaşına kadar sevgilin olur özgüvenliysen, çirkin değilsen.

Hayatımda hiç aşık olmadım. Çocukluğumdan beri çok saçma olduğunu düşünüyorum. Herkes bana duygusuz diyor ben katılmıyorum. Sizce sevmemek ya da aşık olmamak normal mi?

Hocam zırt pırt her gördüğünüze aşık olmak saçma asıl. Yeri ve zamanı gelince o sizi bulur merak etmeyin.