@Silinen üye, psikolojik olarak kendiniz yormuyorsanız eğer aşırı uykuluk hali genelde mineral eksikliği/fazlalığından oluşur. Örneğin Potasyum yorgunluk hissi verir ve dinlenememeyi sağlar. En iyisi bir doktora danışmak bu konuda. Günde en az 6-8 saat uyumak idealdir. Bunun haricinde azı ve fazlası genelde vücuda zarar verir. Özellikle gece saatlerinde uyanıksanız eğer Melatonin yoğun salgılanmaz ve bu durum karşısında yine uykunuz gelir ve yorgun hissedersiniz.

Yine tabi burada bir doktora danışmak gerek.

@Silinen üye, psikolojik olarak kendiniz yormuyorsanız eğer aşırı uykuluk hali genelde mineral eksikliği/fazlalığından oluşur. Örneğin Potasyum yorgunluk hissi verir ve dinlenememeyi sağlar. En iyisi bir doktora danışmak bu konuda. Günde en az 6-8 saat uyumak idealdir. Bunun haricinde azı ve fazlası genelde vücuda zarar verir. Özellikle gece saatlerinde uyanıksanız eğer Melatonin yoğun salgılanmaz ve bu durum karşısında yine uykunuz gelir ve yorgun hissedersiniz.

Yine tabii burada bir doktora danışmak gerek.

Ancak okul kapanınca giderim gibi duruyor.
Öneriler için herkese teşekkürler.

Öncelikle dahiliyeye gidip şeker hastasi misin bir kontrol ettir. Tansiyon hastaligi falan olabilir genc yasta olsa. Eger bir saglik sorunun yoksa. kardiyo calismalisin uykun geldigi zaman spor yap bunu duzenli yaparsan artik uykun gelmez. Askere gitmeden once cok uyurdum askere gidince o tempo sayesinde istesem de uyuyamiyordum cunku vucut alismisti artik ve oglenleri her gun uyuyan ben uyumamaya başladım.