Uranos

Üstün
Yer
Adana
Eşit ağırlıkçıyım, sizce sosyal olmayan insanlar için en uygun bölüm ne? Olabildiğince az insanla muhatap olmak istiyorum, sözele de kayabilirim illa eşit ağırlık olmak zorunda değil.

Asosyalin dibiyim, yaptığım iş öğretmenlik. Keşke böyle olmasaydı ancak kısıtlı iş imkanları olunca mecbur kalıyorsun.

Geleceğine etki edecek bir seçimi sırf muhattap olmamaya dayandırıp şekillendirme. İnsanları idare et, adam gibi bölüm seç.

Üniversite, topluluklara katılıp, grupça bir şeyler yapabileceğin ve nispeten güvenilir ilişkiler kurabileceğin son yer. Niçin böyle bir şey istiyorsun bilmiyorum ancak kulüp etkinliklerine katılmaz, insanlara laf atmazsan zaten hangi bölümü okursan oku, yalnız kalacaksın.

Üniversitede de yalnız kalmak kadar kötü bir şey yoktur. Ne sınav zamanı birinden not isteyebilirsin ne de zor bir duruma düştüğünde soru soracak birini bulabilirsin. Bence kendine bu kötülüğü yapma.

Hocam ne okulu. Bence gidin sanayide usta olmaya bakın. Tam sizlik. Gün boyu arabaların başında kendi kendinize araba tamir eder çok güzel de para kazanırsınız.
Herkesin eli tornavida tutacak diye bir şey yok. Kendimden biliyorum. El işlerine gram yeteneğim yok ama pazarlama yeteneğim sayesinde sanayi ustalarından çok daha fazla kazanıyorum.

Sayısal okusanız böyle bir durum mümkün ama EA veya sözelin olayı zaten budur iletişimde beceri beklenir sende bu yoksa okunacak bir bölüm yok yani belki gastronomi olabilir.

Üniversite, topluluklara katılıp, grupça bir şeyler yapabileceğin ve nispeten güvenilir ilişkiler kurabileceğin son yer. Niçin böyle bir şey istiyorsun bilmiyorum ancak kulüp etkinliklerine katılmaz, insanlara laf atmazsan zaten hangi bölümü okursan oku, yalnız kalacaksın.

Üniversitede de yalnız kalmak kadar kötü bir şey yoktur. Ne sınav zamanı birinden not isteyebilirsin ne de zor bir duruma düştüğünde soru soracak birini bulabilirsin. Bence kendine bu kötülüğü yapma.

Herkesin eli tornavida tutacak diye bir şey yok. Kendimden biliyorum. El işlerine gram yeteneğim yok ama pazarlama yeteneğim sayesinde sanayi ustalarından çok daha fazla kazanıyorum.
Yine aslında o kadar aşırı asosyal değilim, sadece insanlardan soğudum artık.