Selam dostlar. Bu ara çokça yaşadığım bir sorun var; ben artık insanlarla sürekli salak salak konular hakkında konuşup boş boş gezmekten tat almıyorum. Eskiden arkadaş ortamımın olması yetiyordu eğlenmem için. Son 2 senede bir sürü olay yaşadım, son 6 ay beni yalnızlığa itti bu sene mezuna kaldım ders çalışmaya başlayacağım. Belimde de fıtık çıktı 19 olmama 2 gün var hem yaşım genç. Arkadaşsız kalma korkusu kafamı karıştırıyor. Dışarı çıkmayı seviyorum ama nedense artık arkadaşlarımla buluşup gezmek içimden gelmiyor, ailemle gidince sorun yok ama. Ne bileyim sürekli karı kız veya önemsiz konular beni bunalttı. Galiba bir zamanlar entelektüel diye sevmediğim tiplere dönüşüyorum korkutmaya başladı bu durum. Dışarı çıkarım gezerim, muzik dinlerim, yürüyüş yaparım, parka gider otururum vs. onlarla bir sorunum yok. Ama biriyle kahve içmeye gitmek bile artık beni germeye başladı bugün çıktık arkadaşlarla yarım saat onları bekledim sonra AVM'de durduk baktık markette sıra var çıktık gittik onlarla yarım saat oturduk ben nedense artık pek sohbet etmek istemiyorum konuşkanlığımı da yitirdim. Galiba karakterim yerine oturuyor ama bu durumun altında yatan psikolojimin baskıladıği bir durum mu var acaba. Psikoloğa git demek dışındaki önerilerinizi dinlemek isterim özellikle yaşını almış abiler ablalar bana daha çok yardımcı olur diye düşünüyorum. Kendi arkadaşlarım bana asosyal oldun dedi, bu konunun da farkındayım o yüzden sormak istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: