PBO sekmesi gelince ayar çekebiliyorsun zaten, mesela ben +200PBO ve -30 negatif curve ile kullanıyorum X370 Crosshair Hero anakartımda.Nasıl ayar yapmalıyım hocam? Curve Optimizer buradan açılabiliniyor mu?
PBO sekmesi gelince ayar çekebiliyorsun zaten, mesela ben +200PBO ve -30 negatif curve ile kullanıyorum X370 Crosshair Hero anakartımda.Nasıl ayar yapmalıyım hocam? Curve Optimizer buradan açılabiliniyor mu?
Değerler değişiyor ama ne yapmam gerektiğini ve CO burada var mı bilmiyorum hocam yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.Bu programı indirip dener misin? PBO sekmesine geldiğinde değiştirebilecek misin değerleri?
![]()
GitHub - irusanov/SMUDebugTool: A dedicated tool to help write/read various parameters of Ryzen-based systems, such as manual overclock, SMU, PCI, CPUID, MSR and Power Table.
A dedicated tool to help write/read various parameters of Ryzen-based systems, such as manual overclock, SMU, PCI, CPUID, MSR and Power Table. - irusanov/SMUDebugToolgithub.com
Anakartın tamamıyla kilitli o zaman yapabileceğin bir şey yok.Uygula tuşuna bastığımda tekrar değerler 0 oluyor..