berkay23

Uzman
Arkadaşlar anakartı dun aldım ve kasanın 9 adet RGB 3 pin baglantısını 5V 3 pin girişine add gen 1'e bagladım fakat uygulamadan RGB ışıkların parlaklıgını kısıp yukseltemıyorum, Full parlaklıkta yanıyor. Bunu nasıl cözerim acaba.

Anakart ayarları altından port neslini ve porta kaç ışık bağlı olduğunu seçtiniz mi?

1713350663100.webp

ASUS Donanımının kendi donanım yazılımı yok mu diyecektim, yönetici gereken cevabı vermiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart ayarları altından port neslini ve porta kaç ışık bağlı olduğunu seçtiniz mi?

Eki Görüntüle 36951

Kasanın 9 adet fanı var ARGB ama fanların tamamı kontrolcuye baglı. Kontrolcü de anakarta bagladım ama buradan tekrar mı ayar yapmam lazım.

Eki Görüntüle 36951

Porta takılı bir şey gozukmuyor

Anakartınıza bağlı ARGB LED'lerin parlaklığı doğrudan ayarlanmaz.

Resimdeki işaretlediğim daireyi; kare renk paletinin sağına dayayıp aşağı-yukarı oynatarak LED parlaklığında ayar yapabilirsiniz.

image.webp

Bunun dışında kasanızın modeli nedir? Fanlarınızın modeli nedir? Kontrolcünün modeli nedir?
Belirtiniz.

Son düzenleme:
Anakartınıza bağlı ARGB LED'lerin parlaklığı doğrudan ayarlanmaz.

Resimdeki işaretlediğim daireyi; kare renk paletinin sağına dayayıp aşağı-yukarı oynatarak LED parlaklığında ayar yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 37001

Bunun dışında kasanızın modeli nedir? Fanlarınızın modeli nedir? Kontrolcünün modeli nedir?
Belirtiniz.

Gamepower Warcry fanları da orijinal. Fan ve konrolcusu 9 adet fan var.