Merhaba arkadaşlar. Bu sabah Tebilon'dan ASUS Dual RTX 4070 OC ekran kartı sipariş ettim. Bugün saat 3-4 gibi de kargoya verildi.

ASUS Dual RTX 4070 OC ekran kartı fiyatından bağımsız nasıl bir karttır? Soğutması üzer mi? Uzun vadede arıza vb. çıkar mı? Ayrıca güncel oyunları genel olarak hangi çözünürlükte ve ayarlarda akıcı oynatır?
Üzmez. Uzun vadede arıza çıkarmaktan kastınız kronik bir sorun ise bunu bilebilecek biri olduğunu düşünmüyorum. Kart cikali zaten 1.5 yil bile olmadi yanlis degilsem.

Ekran kartlarinda da kronik sorun hiç görmedim. Bazi modellerde belki kronik kötü soğutma vs. olabilir, onun disinda rastlamadim.

İnternette bir sürü oyun testi var. Sistem özelliklerinizi yazarak performansini ogrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
AMD kart hayatta almam, Sinerji'den ürün ise hiç almam. Sinerji maalesef Sürat Kargo ile çalışıyor. Sürat de bir keresinde kargomu kaybetti. 2 gün aralıksız uğraştırdım Sürat görevlilerini, anca o şekilde kargoma ulaşabildim. Ulaştığımda ise dış paketi berbat bir haldeydi.
Aynı fiyata yarı performans ve çok daha az video bellek ile NVIDIA alın o zaman :)

Aynı fiyata yarı performans ve çok daha az video bellek ile NVIDIA alın o zaman :)

Kumar tabii ki iyidir.

amd-nvidia.gif

ASUS Dual 4070 Super kullandım sessiz ve soğuk çalışan bir model. Düz 4070 ile arasında pek fark olacağını sanmıyorum. MSI Gaming X Slim'den daha iyi soğutmaya sahip. İki kartıda kullandım ASUS açık ara önde. 2 fanlı olması kalitesiz olduğunu göstermez. ASUS'un cw sesi fazlaydı ama bilginiz olsun. MSI olan nispeten daha az ses çıkartıyordu bende. 4070 serisinde özellikle asus kartlarda bu durum yaygın.

ASUS Dual 4070 Super kullandım sessiz ve soğuk çalışan bir model. Düz 4070 ile arasında pek fark olacağını sanmıyorum. MSI Gaming X Slim'den daha iyi soğutmaya sahip. İki kartıda kullandım ASUS açık ara önde. 2 fanlı olması kalitesiz olduğunu göstermez. ASUS'un cw sesi fazlaydı ama bilginiz olsun. MSI olan nispeten daha az ses çıkartıyordu bende. 4070 serisinde özellikle asus kartlarda bu durum yaygın.
Evet CW'yi atlamışım ben de bir şeyler eksik diyorum gibi geliyordu.

Merhaba arkadaşlar. Bu sabah Tebilon'dan ASUS Dual RTX 4070 OC ekran kartı sipariş ettim. Bugün saat 3-4 gibi de kargoya verildi.

ASUS Dual RTX 4070 OC ekran kartı fiyatından bağımsız nasıl bir karttır? Soğutması üzer mi? Uzun vadede arıza vb. çıkar mı? Ayrıca güncel oyunları genel olarak hangi çözünürlükte ve ayarlarda akıcı oynatır?
Soğutması gayet iyi. Sessiz, serin bir kart olarak görünüyor.

Screenshot_1.webp