pawEn
Üstün
Nasıl yok? Ücretini karşıladıktan sonra ürünü istediği gibi alamıyor mu gümrükten?
Nasıl yok? Ücretini karşıladıktan sonra ürünü istediği gibi alamıyor mu gümrükten?
Dostum hot switch ise evet değiştirip ona uygun olanı alabilirsin ama tüm bu işlemler bir klavye parasına mal olur. Ayrıca switchlerine bir bak. İlla switch değiştirmene gerek kalmayabilir. Uyumlu başka keycapsler vardır.Kafamı karıştıran bir durum var, klavyede bildiğim kadarıyla hot swap mevcut yani switchlerini değiştirebiliyorum. Bu sayede komple tüm switchleri değiştirip ona uygun keycap alsam olmaz mı?
Müşavir tutup evrak gönderirsen olur. Ancak ortalama 7-8 bin TL vergi ödersiniz.Nasıl yok? Ücretini karşıladıktan sonra ürünü istediği gibi alamıyor mu gümrükten?
Yani sonuç olarak var ihtimali ama tabii ki de saçma. Yok diyince şaşırdım Kaan'cım.Müşavir tutup evrak gönderirsen olur. Ancak ortalama 7-8 bin TL vergi ödersiniz.
Şaka mı bu vergi tutarı?Müşavir tutup evrak gönderirsen olur. Ancak ortalama 7-8 bin TL vergi ödersiniz.
Hayır değil.
10 bin TL'ye keycaps almanin mantıklı açıklaması olmayacağı için ihtimali yok.Yani sonuç olarak var ihtimali ama tabii ki de saçma. Yok diyince şaşırdım Kaan'cım.
Kafamı karıştıran bir durum var, klavyede bildiğim kadarıyla hot swap mevcut yani switchlerini değiştirebiliyorum. Bu sayede komple tüm switchleri değiştirip ona uygun keycap alsam olmaz mı?
Hem %60 vergisi olacak ödeme aşamasında. Üstüne bir de gümrükten alacağınız için bir sürü şey ekleniyor. Evet, ülkemizin geldiği son durum.
Hayır, bunu o klavyeye takamazsiniz.@Toby Fox bunu yapabilir miyim peki? Örneğin bu Switch'i buldum Rationalkeys