ToprakElgz
Becerikli
Verir. Fg'siydi dlss'iydi derken 120 bile verebilir.Peki hocam 5080 GameRock 4K 60 FPS veriyor mu Ultra ayarlarda?
Verir. Fg'siydi dlss'iydi derken 120 bile verebilir.Peki hocam 5080 GameRock 4K 60 FPS veriyor mu Ultra ayarlarda?
Verir. Frame Generation'siydi DLSS'iydi derken 120 bile verebilir.
Bilgim yok videoları kaynak alabilirsiniz ancak varken neden kullanmıyorsunuz anlamadım onu.Bana native olarak lazım da dlss açmadan almak istiyorum.
Bilgim yok videoları kaynak alabilirsiniz ancak varken neden kullanmıyorsunuz anlamadım onu.
Çözünürlük düşürmez ki dlss. Kendi kararınız tabii ufak bir bulanıklık olacaktır. Hangi oyunları oynayacaksınız videolara bakayım.
Peki hocam 5080 GameRock 4K 60 FPS veriyor mu Ultra ayarlarda?
Çözünürlük düşürmez ki DLSS. Kendi kararınız tabii ufak bir bulanıklık olacaktır. Hangi oyunları oynayacaksınız videolara bakayım.
Anladım hocam teşekkür ederim.Çoğu oyunda evet. Ama ben 60 FPS'ten memnun olmadığım için her oyunda DLSS kullanıp 90+ hedefliyorum. Ki zaten Astral vs kartlarla performans farkı %2 falan. O da ASUS, Palit farkı değil. Bunu da o frekanslara OCleseniz bu da verir zaten.
4K'da path tracing ile oynanmıyor. Path tracing kullanma niyetiniz varsa tek şansınız 5090. MFG ile toparlıyor sayılara göre fakat akıcı bir hissi olmadığı için (çünkü baz FPS çok düşüyor) tavsiye edemem.