Hocam kulaklığı almam için tek engel güncellemesi çok fazla kullanıcı güncellemelerle ilgili sorun yaşıyormuş ve yetkili birisine yazmak zorunda kalıyormuş, senin deneyimin ne bu konuda
Hocam konuyu açtığım günden beri günde en az 4-5 saat kullanıyorum ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kulaklığı açıp kullanmaya devam ediyorum ara sıra da güncellemelerini yapıyorum bu kadar. Benim karşılaştığım tek sorun kafa bandı hafif gevşedi o kadar.

@Furkan Bey hocam iyi günler. Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum. 7.5-8k civarında şu an. Sizce alınır mı bu fiyata?
Hocam merhaba. ASUS ROG PELTA Eklediğim bu linkte şu an 6.694₺. Bende bu satıcıdan almıştım. Bu fiyat bana göre makul alınabilir seviyelerde. İlerleyen zamanlarda fiyatlar artar diye düşünüyorum. Zaman zaman 300-400 ₺ ucuza da satışa çıkabiliyor ama iyi denk getirmek lazım.

Hocam konuyu açtığım günden beri günde en az 4-5 saat kullanıyorum ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kulaklığı açıp kullanmaya devam ediyorum ara sıra da güncellemelerini yapıyorum bu kadar. Benim karşılaştığım tek sorun kafa bandı hafif gevşedi o kadar.

Hocam merhaba. ASUS ROG PELTA Eklediğim bu linkte şu an 6.694₺. Bende bu satıcıdan almıştım. Bu fiyat bana göre makul alınabilir seviyelerde. İlerleyen zamanlarda fiyatlar artar diye düşünüyorum. Zaman zaman 300-400 ₺ ucuza da satışa çıkabiliyor ama iyi denk getirmek lazım.
Hocam https://promotion.asus.com/tr/tr/play-like-a-pro-2025 geri ödeme kampanyası var. Hepsiburada da 7299TL'ye satılıyor ve geri ödeme ile 6.410TL'ye denk geliyor. O yüzden sordum alınır mı bu fiyatlara diye. Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    326,2 KB · Görüntüleme: 55
Hocam selam bazı arkadaşlar mikrofonun sesi iletmesinde gecikme hissetmiş. Siz böyle bir problem yaşadınız mı?
Hayır hocam böyle bir sorun yaşamadım sesli sohbetteki arkadaşlarımın böyle bir şikayeti de olmadı. İnternet hızı, ping veya jitter değerleriyle de alakalı olabilir bu durum.

Hayır hocam böyle bir sorun yaşamadım sesli sohbetteki arkadaşlarımın böyle bir şikayeti de olmadı. İnternet hızı, ping veya jitter değerleriyle de alakalı olabilir bu durum.
Online bir oyunda verdiğiniz infonun geç gitmesi sonucu oyunu kaybetme vs gibi bir durum olmadı yani. Ayrıca bazı kişiler ses kasarken sesin çok derinden geldiğini belirtmiş o konuda fikriniz nedir?

Online bir oyunda verdiğiniz infonun geç gitmesi sonucu oyunu kaybetme vs gibi bir durum olmadı yani. Ayrıca bazı kişiler ses kasarken sesin çok derinden geldiğini belirtmiş o konuda fikriniz nedir?

Yok hocam öyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Aksine çok şükür hemen hemen her oyunda çok iyi skorlarla ayrılıyoruz. Ayrıca yukarıdaki mesajlarda belirttiğim gibi daha önce denediğim üst düzey kulaklıklara kıyasla inanılmaz ses kasma farkı yaşattı bana. Tabii bu durum kişiden kişiye değişebilir. Yapılan, kullanılan ayarlara bağlı değişiklik gösterebilir. Günümüzde bir şeye para verirken kırk kere düşünüyoruz bu kulaklığı alırken bende çok düşündüm, araştırdım ve elimden geldiğince deneyimlerimi burada sizlerle paylaştım. Pişman olmayacağınız bir kulaklıktır.