@Furkan Bey hocam iyi günler. Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum. 7.5-8k civarında şu an. Sizce alınır mı bu fiyata?
Hocam konuyu açtığım günden beri günde en az 4-5 saat kullanıyorum ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kulaklığı açıp kullanmaya devam ediyorum ara sıra da güncellemelerini yapıyorum bu kadar. Benim karşılaştığım tek sorun kafa bandı hafif gevşedi o kadar.Hocam kulaklığı almam için tek engel güncellemesi çok fazla kullanıcı güncellemelerle ilgili sorun yaşıyormuş ve yetkili birisine yazmak zorunda kalıyormuş, senin deneyimin ne bu konuda
Hocam merhaba. ASUS ROG PELTA Eklediğim bu linkte şu an 6.694₺. Bende bu satıcıdan almıştım. Bu fiyat bana göre makul alınabilir seviyelerde. İlerleyen zamanlarda fiyatlar artar diye düşünüyorum. Zaman zaman 300-400 ₺ ucuza da satışa çıkabiliyor ama iyi denk getirmek lazım.@Furkan Bey hocam iyi günler. Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum. 7.5-8k civarında şu an. Sizce alınır mı bu fiyata?
Hocam https://promotion.asus.com/tr/tr/play-like-a-pro-2025 geri ödeme kampanyası var. Hepsiburada da 7299TL'ye satılıyor ve geri ödeme ile 6.410TL'ye denk geliyor. O yüzden sordum alınır mı bu fiyatlara diye. Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için.Hocam konuyu açtığım günden beri günde en az 4-5 saat kullanıyorum ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kulaklığı açıp kullanmaya devam ediyorum ara sıra da güncellemelerini yapıyorum bu kadar. Benim karşılaştığım tek sorun kafa bandı hafif gevşedi o kadar.
Hocam merhaba. ASUS ROG PELTA Eklediğim bu linkte şu an 6.694₺. Bende bu satıcıdan almıştım. Bu fiyat bana göre makul alınabilir seviyelerde. İlerleyen zamanlarda fiyatlar artar diye düşünüyorum. Zaman zaman 300-400 ₺ ucuza da satışa çıkabiliyor ama iyi denk getirmek lazım.
Hocam tüm oyunlarda bu ayarları kullanıyorum. Şu ara ARC Raiders, BF 6 Redsec falan oynuyorum. Farkını ortaya koymaya devam ediyor halen.Hocam selamlar. CS2 de ses kasma olayına bir türlü alışamadım bu kulaklıkta. Sizin CS de kullandığınız ayarlar nedir?
@gladioaze @Furkan Bey
Adım seslerini ayırt edemiyorum maalesef. Sizin ayarı da denedim fakat diğer seslerle karışıyor gibi ayak sesleri.Hocam tüm oyunlarda bu ayarları kullanıyorum. Şu ara ARC Raiders, BF 6 Redsec falan oynuyorum. Farkını ortaya koymaya devam ediyor halen.
Hayır hocam böyle bir sorun yaşamadım sesli sohbetteki arkadaşlarımın böyle bir şikayeti de olmadı. İnternet hızı, ping veya jitter değerleriyle de alakalı olabilir bu durum.Hocam selam bazı arkadaşlar mikrofonun sesi iletmesinde gecikme hissetmiş. Siz böyle bir problem yaşadınız mı?
Online bir oyunda verdiğiniz infonun geç gitmesi sonucu oyunu kaybetme vs gibi bir durum olmadı yani. Ayrıca bazı kişiler ses kasarken sesin çok derinden geldiğini belirtmiş o konuda fikriniz nedir?Hayır hocam böyle bir sorun yaşamadım sesli sohbetteki arkadaşlarımın böyle bir şikayeti de olmadı. İnternet hızı, ping veya jitter değerleriyle de alakalı olabilir bu durum.
Online bir oyunda verdiğiniz infonun geç gitmesi sonucu oyunu kaybetme vs gibi bir durum olmadı yani. Ayrıca bazı kişiler ses kasarken sesin çok derinden geldiğini belirtmiş o konuda fikriniz nedir?