@Ayhan Dönmez hocam. Macunu değiştirdim. Çok fazla acemilik yapmadım ama sürmedi zordu. Hafif ısıtmaya çalıştım olmadı sonra eldivenle parmağımla yaydım. Kalın oldu diye endişe ettim ama yine de denedim. Ayrıca fanlarını da temizledim kulak çöpü ile tek tek. Aynı fan hızında denedim ki görebileyim diye sonucu. 6 derece düştü. Bütün ekstra fanları çıkarttım. Yalnız egzoz fanı Lancool 216 ile gelen orijinal fandı. Ben Arctic P14 Pro argb taktım. Şu sıcakta 6 derece gayet yeterli. VC olmayan bir kart için FurMark testi de gayet iyi.

Evet kasa kapağı kapalı sonuç şöyle:
(kasa kapağı açık da fark etmiyor çünkü kasa da hava fena akıyor.

Eki Görüntüle 256083

Eki Görüntüle 256084
Hocam sonuc olarak garantisi olan bir cihazi kendi yetkili servisine gönderdim. Daha güvenilir neresi olabilir ki ?
Açtığım oknuya göz atabilirsiniz. daha 2025 Kasım sonunda aldığım kartın sıcaklık değerleri yüksekti (RTX 5080) garantiyi bozup kendim açtım. Yetkili servisin numarasını buldum. Aradım. Teknik eleman ile görüştüm ve adam bana RAMin ekran kartı sıcaklığı etkilediğini söylüyor. Ben bu adama güvenip vereceğime, kendim açarım dedim ve açtım değiştirdim. FurMark'ta 5-6 derece düştü.
Mantıken evet yetkili servise göndermek gerekiyor ama ben ciddi bozulmadıkça genelde göndermiyorum kendim yapabileceğim bir şeyse. Eğer bozulursa da bu işte alanında iyi olan özel servisleri tercih ederim.